Min bedre halvdel (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Min bedre halvdelJeg er den jenta som hater falske personer, personer som bruker deg til noe eller personer som bare vil ha deg som venn i en liten periode. Jeg har ofte gått på denne smellen. Folk har ikke vist seg fra sin rette side når vi har møttes og jeg har bare vært en "støtte venn". 
Første dagen på vgs gikk jeg inn i noe ukjent og jeg var bare godt kjent med en person i klassen min. Den første personen jeg kom ordentlig kontakt med var Jeanett. Jeg så med engang at hu var en ordentlig person. Etter en samtale skjønte jeg at vi var ganske like og etter to samtaler skjønte jeg at detta var ei utrolig bra Jente! Bare iløpet av noen få uker er Jeanett blitt en av mine nærmeste. Hun er den jeg alltid kommer til om det er noe, Hu er den jeg vet jeg kan stole 100% på. Vi er like på alle måter og det er bare helt herlig å ha en "tvilling" som henne! Hu betyr utrolig mye for meg! Som nevnt før på bloggen har Jeanett ME men hu er utrolig sterk! Man kan overhode ikke se det på henne. Hun er med i gum på skolen og aktiviteter med klassen! Hun har hatt det i 5 år nå å jeg unner henne det virkelig ikke :( En så fantasisk Jente burde være frisk og kunne gjøre det hun vil! Leve livet uten å tenke på sykdom og skader! Jeanett er en blid jente med et fantastisk fint smil! Hun er positivt og er man i nærheten av hu må man bare smile! 

Jeg er så glad for at jeg ble kjent med deg Jeanett! Du er fantastsik! Du er en venn alle burde ha! Uansett situasjon klarer vi to å ha det gøy, vi ler og koser oss hele tiden! Jeg føler at jeg virkelig kan være meg selv rundt deg! Jeg gleder meg til skolen, jeg gleder meg til å komme hjem for å få fine/sexy/morsomme bilder av deg, du får meg til å smile og være glad hele tiden! Du er virkelig mi bedre halvdel!

Vi har jo gått gjennom mye av det samme her i livet, og vi begge er veldig kjent med ordet ahus. Jeg er så glad for at jeg har noen som forstår.  Jeg er liksom ikke alene lenger. 
Jeg vet at vi har et morsomt år på helse med mye latter forran oss og jeg gleder meg utrlig mye til å tilbringe det med deg! Du gjør skoledagen morsommere! <3


    
¤ Marie Bjørnstad

  • Én kommentar


    Vilde Løwe Jensen20.11.2012 kl.16:17

    Så fin blogg du har, kommentere tilbake??<3

    Skriv en ny kommentar

    hits