Det å godta seg selv (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det å godta seg selvDet å godta seg selv kan være vanskelig for mange, og jeg trur vi alle har hatt våre stunder hvor vi har sett oss selv i speilet og bare tenkt "Herregud som jeg ser ut.." Noen har disse øyblikkene få ganger mens andre har det hele tiden. Men en ting må man huske! Alle er unike. Ingen har di samme trekkene, den samme nesen, munnen eller øynene. Ingen har den samme kroppen eller det samme utseende! Alle er vi forskjellige, alle er i unike og alle er vakre på sin måte. Det kan være vanskelig å se seg selv i speilet om morra å tenke " heisann, i dag var jeg fin" men for di som kan det så skaffer det en utrolig selvtillit og et godt selvbildet i lang tid! Prøv det! 
Ingen personer her i verden er perfekte og mange har noe di vil endre på. Mange skulle kanskje ønske at dem hadde kroppen til en spesiel kjendis eller modell, men slik er det ikke. Mange skulle ønske dem hadde smilet, øynene eller nesa til andre med det har dere ikke. Mange skulle kanskje ønske dem sang som Adele men det gjør dere ikke hvor det er det bare hu som kan.
Hvorfor ønsker man egentlig å være noen man ikke er? og hva trengs for å kunne bli fornøyd med seg selv?


Man kan få selvtillit fra mange steder. Jeg selv har litt selvtillit og den kommer av venner, familie og kjæreste. Jeg vet at vennene mine liker meg for den jeg er, noe som gjør at jeg blir mer trygg på meg selv. Kjæresten min gir meg ofte komplimenter noe som varmer veldig. Jeg stoler jo veldig på han og jeg vet at når han sier det så mener han det (håper det ihvertfall)  Dette skaper jo et gpdt selvbilde av seg selv og man føler seg mer trygg i hverdagen! 

Hva gir deg god selvtillit?
€ Marie Bjørnstad 

 

 

 • 2 kommentarer


  Jeanett Ranvik05.10.2012 kl.22:51

  Veldig bra skrevet twin <3 som du kanskje vet har jeg ikke så god selvtillit, men de gangene jeg har det er det pga venner, familie eller hvis jeg har klart noe :))
  Marie07.10.2012 kl.17:28

  Jeanett Ranvik: Takk <3 Du er herlig! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits