the beauty and the beast (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

the beauty and the beastHer om dagen så jeg på et tvprogram kalt the beauty and the beast men husker ikke helt kanal. Det er et program om en som har ansiktsfeil og en som er helt opptatt av utseende ( Forkjellige personer fra gang til gang) Ihvertfall, jeg syntes det programmet var utrolig bra! Di to personene skulle tilbringe to uker sammen, altså en uke i hvert liv. Det var om en gutt som hadde aktisktfeil trur det het theater down syndrom men er ikke helt sikker. Han var helt fornøyd med utseende sitt selvom han ikke så ut som oss andre. Jenta han møtte brukte 4 timer på å sminke seg, å kle på seg. Hver morgen trente hun to timer, tok sol i to forkjellige studioer, hu hadde hatt mange plastikk operasjoner og ventet den 3. operasjonen for større bryst og planla fettsuging av ansikt, mage, armer og lår + at hu ikke likete håret sitt så hu satt inn nytt løshår hver 6. uke og dette hadde hun gjort så lenge att hun hadde blitt skalla noen steder på hodet,-Jenta hadde tilogmed nattsminke! Jeg syntes det er helt sykt! At noen kan overdrive så mye! Hu lærte jo såklart mye av å møte en med theater down syndrom og hu tok ikke noe ny puppeoperasjon eller fettsuging men jeg syntes det er drøyt selvom! 

Programmen lærer jo oss seere også om at alle er vakre på sin måte noe jeg syntes er utrolig bra!
Mange fokuserer for mye på å se bra ut at det rett og slett blir mye av det gode.. Man er vakkrest når man klarer å se litt naturlig ut! Det er greit med sminke, bruker jo det hver dag selv, men det finnes grenser av hvor mye man skal bruke syntes nå jeg!Hva syntes du om slike?
€ Marie Bjørnstad 

 • 5 kommentarer


  Så flott blogg!! Vil du delta i konkurransen min?
  ANE07.10.2012 kl.21:35

  Veldig bra skrevet, jeg har sett programmet, og synes det er utrolig bra. Man får et innblikk i at alle er perfekte på sin måte, og det at du selv synes du ser fæl ut kanskje ikke gjør at andre synes det. Det viktigste er innsiden :)
  Marie07.10.2012 kl.21:47

  ANE: Helt enig :) Innsiden som teller! :)
  majaamundsens08.10.2012 kl.09:53

  Det er helt sykt at folk lar utseendet ta så mye overhånd.. Innsiden er helt klart viktigst! :)
  Marie08.10.2012 kl.09:58

  majaamundsens: Enig der :)

  Skriv en ny kommentar

  hits