Day 2- Noen ting du vil si til 4 personer (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Day 2- Noen ting du vil si til 4 personerDa er vi kommet til dag på på min days challenges og dagen oppgave er ?? noe du vil si til 4 personer?? så her kommer det.

Thomas Kristiansen:
Er vel kanskje ikke en stor bombe at jeg valgte deg?
Jeg ville bare si at du er en fantastisk person og at du betyr veldig mye for meg! Vi har vært gjennom mange oppturer og nedturer i forholdet men vi har kjempet oss gjennom det sammen. Vi står sammen uansett hva og jeg er utrolig glad for at jeg har deg ved min side. Jeg stoler 100% på deg og jeg vet at du er der for meg når jeg trenger det. Når jeg vet at jeg har deg ved min side kan jeg mestre så mye mer enn jeg hadde gjort uten deg. Du får meg alltid i godt humør! Du har alltid vært min lille ??smileyface??
4  januar i fjor gikk vi inn i et forholdet etter mange år som venner. Den dag i dag angrer jeg ikke et sekund på dette! Du vet godt at jeg lenge var usikker pga vennskapet vårt men etter den dagen du kyssa meg viste jeg at du var den rette! Om 59 dager har vi vært sammen i to år! Det har vært to fantasike år med masse minner og mye morro. Etter at jeg ble sammen med deg har jeg opplevd mye nytt. Du har tatt meg med på verkstedet og
jeg har faktisk skrudd! Du har lært meg og kjøre krosser, jeg har sitti på med motorsykkel, dytta rundt på biler, og jeg har vært på billøp! Vi har gjort masse annet sammen også! Det er ting jeg aldri kommer til å glemme! Du har fått meg til å prøve/være med på ting jeg ikke trudde jeg skulle men jeg har syntes alt sammen har vært morsomt! Du får frem det beste i meg du, Thomas! Du skal vite at jeg elsker deg utrolig mye! 
Jeg kan skrive side opp og side ned bare om deg, men du vet godt hva jeg føler og mener så skriver ikke alt.


Herligheten min <3

Jeanett Ranvik:
Jeg kjente ikke deg før videregående men vi fikk god kontakt allerede etter første skoledag! Du har alltid ett smil om munnen og du har alltid en smart (dårlig) kommentar på lur! Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med deg! En dag uten deg på skolen er jo en dag uten mål og mening! Du er en utrolig herlig jente som det er umulig å ikke bli glad i! Du er alltid blid, hjelpsom, støttende og oppmuntrende. Jeg vet at om det er no så kan jeg komme til deg noe jeg setter utrolig stor pris på! På veldig kort tid er du blitt en av mine nærmeste! Du vet mer om meg enn mange andre som har kjent meg mye lenger enn det du har gjort og det sier vel kanskje litt? Jeg har det utrolig morsomt sammen med deg! Vi har det alltid morsomt i timene ( noe lærerne kanskje ikke alltid setter like stor pris på ) og vi koser oss i friminuttene! Jeg får ofte utrolig vakre bilder av deg som kommer til å bli minner for livet! Vi har allerede skaffa minner og jeg vet at det kommer til å bli mange fler! Uansett situasjon klarer vi to å ha det gøy, vi ler og koser oss hele tiden! Jeg føler at jeg virkelig kan være meg selv rundt deg!  Vi har jo gått gjennom mye av det samme her i livet, og vi begge er veldig kjent med ordet ahus. Jeg er så glad for at jeg har noen som forstår.  Jeg er liksom ikke alene lenger. 

Jeg vet at vi har et morsomt år på helse med mye latter forran oss og jeg gleder meg utrolig mye til å tilbringe det med deg! Jeg kan vel for så vidt skrive mye mer om deg også men jeg får prøve å begrense meg!

Inger Lise bjørnstad:
Det å ha deg som søster er noe jeg setter utrolig stor pris på. Du og ove har alltid forbildene mine og det vil dere alltid være! Du har klart så mye her i livet når det gjelder skole og utdanning, og jeg vil så gjerne være like flink som deg! Etter at jeg flytta til Aurskog ser jeg deg ikke så ofte som før men jeg vet at du er her for meg og at du bare er en telefonsamtale unna. Jeg unner deg virkelig det beste her i livet! Du betyr så mye for meg. Å ha en søster som deg er bare helt fantastisk!

 

Marianne Gulli

Du er en av di som maste og maste om at jeg burde bli sammen med Thomas noe som var utrolig morsomt og koselig på samme tid! Du er utrolig morsomt å være sammen med og vi har mange lange samtaler på telefon iløpet av uka! Vi opplever mye av det samme når det gjelder noen som vi er veldig glad i og som står oss nær! Du er dattera til kjæresten til moren til Thomas og vi opplever mye av det samme som skjer der oppe. Jeg har fått inntrykk av at jeg vet mye av det som skjer rundt deg og at du stoler på meg. Jeg liker veldig godt å snakke med deg om ting for jeg vet at du forstår. Du får meg veldig ofte til å smile! Selv når vi sitter barnevakt tidlig om morgningen. Vi har hatt masse moro sammen og jeg setter utrolig stor pris på minnene våres og jeg håper det kommer mange fler! Utrolig glad i deg Gulli!


Er utrolig glad i dere alle sammen! Kunne skrivi mye mer men da trur jeg ikke noen gidder å lese det så prøvde å begrense meg mest mulig!♥

Har du noen du er ekstra glad i?'
MarieBjørnstad 

 • 6 kommentarer


  mariannegulli07.11.2012 kl.14:09

  Så søt du er! <3 Glad i rææ!!
  Marie07.11.2012 kl.17:40

  mariannegulli: Glad i deg åå <3
  Jeanett07.11.2012 kl.19:41

  Det var utrolig koselig å lese, og er utrolig glad i deg <3 en dag uten deg, er en dag uten mening :*
  Marie07.11.2012 kl.19:49

  Jeanett: Love you ;* <3
  Marianne11.11.2012 kl.12:08

  Jeg har noen jeg er veldig glad i <3

  Det er deg Marie!<3 Jeg er så glad du er sammen med Thomas <3 fordi da fikk jeg bli kjent med deg <3 du har alltid stått opp for meg <3 Du er som en søster <3 Du er en del av vår rare og gale familie <3 Uansett hva!! kjempe gld i deg<3

  -MarianneSnupp<3
  Marie11.11.2012 kl.14:45

  Marianne: Tusen takk marianne! Betyr mye å høre <3 Utrolig glad i deg også! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits