Gjesteblogging (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

GjestebloggingHei alle leserne til Marie, nå er det tvillingen hennes som blogger. Mitt navn er da Jeanett, og har tenkt til å fortelle kort om vennskapet til meg og Marie.

Jeg møtte Marie for første gang da vi begynte på vgs, og havnet i samme klasse. Hun smilte mye, men havnet i andre siden av klasserommet enn det jeg gjorde, og derfor pratet ikke vi så mye sånn helt på starten. Lærerene våres tar stadig feil av oss, og det var vel da vi også begynte å se at vi var ganske like. Da vi skulle sammarbeide om en oppgave fikk vi pratet en del, og fant ut at vi er ganske like på alle måter. Det var nesten skummelt, men det mest tragiske er at jeg ikke har sett eller møtt henne før vi begynte på vgs. Men den dag idag prater vi sammen nesten hele tiden, om vi er på skolen eller hjemme har ingenting å si. Skjer det noe sender vi det til hverandre med en gang slik at ingen av oss går glipp av noe. Vi har samme smak på gutter, og har de samme meningene om alt. Helt sprøtt!
En annen ting er at vi sier de samme tingen likt mange ganger, så folk ser rart på oss, haha.. Men ja, et annet tegn på at vi tenker likt! 

Dette var kort fortalt, for det er ikke så mye å fortelle om det egentlig. Vi er like på nesten alle måter, både i utseende og personelighet. Derfor er vi blitt kalt tvillingene av alle i klassen og andre venner. Vi finner på mye sammen, og forteller hverandre om alt. Marie har kjent meg i 4 mnd, men kan hele livshistorien min. Hun kan alt, og vet om de innerste hemmelighetene mine nå. Trenger jeg å snakke med noen vet jeg at jeg kan gå til Marie, og at jeg kan stole 100% på henne. Jeg har aldri åpnet meg så fort for en person før, men med Marie fikk jeg en følelse om at det gikk bra, og det gjorde det jo også. 

Jeg er så glad for at jeg møtte denne jenta, og vi kommer til å finne på veldig mye sprøtt fremover, så følg med!


Dette er da meg, Jeanett


Et av de første bildene vi tok sammen

Har dere møtt noen som er helt lik dere selv?

Jeanett Ranvik

Besøk bloggen min HER 

 

 • 3 kommentarer


  Marie14.11.2012 kl.18:43

  Takk jenta mi <3 Er så glad for at jeg møtte deg også! <3 Vi har det så morro sammen! <3
  Koda og Lula14.11.2012 kl.19:41

  Så heldig dere er som har hverandre! Jeg kunne trengt en sånn venn =)

  Håper du får en fin kveld!
  Marie14.11.2012 kl.20:38

  LilleKoda: Alle kunne trengt en sånn venn!
  Ha en fin kveld du å! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits