Begravelsen (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

BegravelsenHar vel egentlig ikke gitt noe lyd fra meg siden den dagen begravelsen var og det har vel vært fordi jeg ikke har orka å legge ord på dagen. Har ikke frista å skirve det ned og tenke over det før nå.

Hermine Mike Hagen Født 26.03.1942 -Døde  02.01.2013
Begravelsen foregikk i Alfaset gravlunds kapell. Tirsdag 15. Januar 2013. 
Det var mange som møtte opp for å minnes mike som døde rundt 70 år gammel. Vi som kjente henne så at sykdommen hadde for lengst satt sine spor i kroppen din. Kreften var tung og ansiktet ditt var preget men en operasjon var utelukket. Legene var redd du ikke ville våkne igjen av en narkose. Like før jul havnet du på sykehuset men familien klarte å få deg hjem til julaften. Nyttårsaften ble du lagt inn igjen med lungebetennelse og 2 Januar sovnet du stille inn på Ullevollsykhus. 

Begravelsen var fin og det var godt å ha familien samlet. Uten for kampellet hadde jeg øyekontakt med tante hele tiden. Hun hadde mistet en svingermor hun elsket høy og det var vondt å se at hun slet. Man så det i øynene hennes og over hele kroppen hennes. Min kusine og fetter er yngre enn meg, det er tidlig og miste en person dem satte høyt. Det gjorde vondt tvers gjennom å se dem, og det samme med onkel! På slutten av begravelsen kom tante bort. Vi holdt rundt hverandre og hun takket meg for at jeg kom. Da kom tårene mine for fult. Inne i kapellet hadde jeg klart å holde litt tilbake men i tante sine hender klarte jeg det ikke. Det var godt å få det ut. Jeg er utrolig glad i henne og resten av familien. Det ble en tung dag. 

Du er dypt savnet av oss alle

Takk til alle som har støtte meg! Det har betydd mye i denne perioden 

MarieBjørnstad

  • Én kommentar


    mariannegulli20.01.2013 kl.21:13

    :((

    Skriv en ny kommentar

    hits