Gjesteblogging (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

GjestebloggingHei alle leserne til Marie ♥

Nå er det Jeanett som legger igjen et lite innlegg, fordi Marie ikke hadde noe å blogge om.. 
Etter skolen i dag dro jeg og Marie hjem til Thomas, altså kjæresten til Marie, og vi har kost oss som vanlig. Vi sluttet tidligere enn Thomas, så hadde huset for oss selv i starten. Vi måtte først rydde litt siden de andre ikke hadde rukket det, også gikk vi en tur med hunden før vi fant litt godteri og potetgull + en film på netflix. Filmen het "school of life", og den var kjempe fin!

 
Meg og den søte hunden deres ♥

 

Når filmen var ferdig lagde jeg og Marie mat, løvbiff og pommes frites, naaam!
Etter å ha spist bestemte vi oss for å gå en lang tur med hunden, og da ned til butikken hvor jeg kjøpte meg ny hårfarge. Farget håret for litt over en uke siden, men det er sånn som begynte å gå ut siden jeg bare skulle prøve, og siden jeg ble fornøyd ville jeg ha den fast. På bildet over hadde vi ikke fått farget det enda, men kommer sikkert til å snike meg med på noen bilder på denne bloggen i senere tid så dere får se det da, eller om dere går inn på bloggen min som dere finner HER  ♥Men tilbake til poenget, Marie fikk da jobben med å farge håret mitt igjen, og jeg ble kjempe fornøyd med resultatet.. Ingen ting kan bli bedre enn det! 

Dette har da vært dagen vår, veldig spennende og sånt altså, det vet vi! Marie har forresten blitt dårlig. Hun har hovne mandler, feber, vondt i hodet, kvalm og fryser i hjel.. Stakkars lille jenta mi, bli frisk igjen! ♥ 

Ønske henne god bedring?
Hvordan er formen deres?
 

 • Én kommentar


  maria18.09.2013 kl.22:50

  Heisann!

  Jeg er en norsk youtuber og jeg mangler èn subscriber før jeg har 300, det ville betydd utrolig mye om du ville tatt en titt på youtubekanalen min og kanskje abonnert!

  Håper uansett du har en strålende kveld videre, og på forhånd takk <3

  Skriv en ny kommentar

  hits