oppturen ble en nedtur (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

oppturen ble en nedturtenkte å komme med en liten oppdatering nå. Bloggen min vil bli langt til side en god stund nå. Ikke det at jeg har fokusert på den i det siste men nå bikker hverdagen i feil retning om dagen så bloggen er ikke i tankene. 

Til lørdagen reiser jeg til syden. Dette skulle egentlig være en stor opptur da skaden min (skulder og rygg) overhode ikke har respondert godt på kulden så håpet på at varmen der nede i gran canaria skulle få letta litt på det, jeg skal få familietid og thomas skal til syden for første gang! Men det ble ikke en så gladtur som jeg hadde håpet på. Bestemor har lenge hatt en betennelse i tannkjøttet som ikke har gått bort. Forje uke viste det seg å være mye værre. En hissig krefttype i munnen hennes herjer. En 10 timers lang operasjon og 14 dager på sykehus står forran oss. Desverre skjer dette mens jeg er i syden. Tanken på å sitte i syden mens bestemor ligger på operasjonsbordet er helt forferdelig. Hun skal ta ett bein fra leggen og bytte ut med deler av kjevebeinet. Og når dette er over er det strålebehandling eller cellegift for tur. 

Kreften herjer og jeg skal være 5 timer med fly unna. Hvordan skal jeg klare å kose meg da? Bare tanken på å reise fra henne gir meg en klump i mangen og tårer i øynene. Mamma har lovet meg å reise rett inn til syekhuset når vi kommer hjem men er redd det skal skje noe under operasjoen eller like etterpå. Jeg kommer hjem 4 dager etter operasjoen hennes og jeg håper virkelig ikke at det skal skje henne noe. Er bare ett år siden vi mistet kjære Mike til kreft. Oppå alt dette har jeg fått streptokokker. Dette er veldig vanlig for meg å ha med da jeg ikke fikk legen min men en annen fikk jeg pencelin mot min egen vilje. Reagerte selvølgelig på den og nå sitter jeg her trippel så sjuk som jeg egentlig er. Dette skjedde jo selvfølgelig også i helga så får ikke tak i legen min eller ny kur før i morgen, Mandag og jeg vil helst bli frisk før vi reiser. Alt negativt skjer om dagen og alt er egetlig bare dritt.

Dagenes oppturer er vel å ha han fine skapningen her ved min side

i4lacPuf88
(Bildene er fra instagram og nekta å bli midstilt i innlegget.. )

Har dere det bra om dagen?

||Marie Bjørnstad 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits