Strekker ikke til (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Strekker ikke tilHei

Her inne støver det bare mer og mer nå og sånn kommer det til å fortsette tror jeg. Var innom en liten tur  nå og ser det fortsatt er folk innom her og sender meg meldinger om ting jeg tidligere har skrevet og hvordan det går ogslikt. Det er veldig hyggelig å se men jeg har ikke noe lyst eller behov for denne bloggen mer.

Jeg må finne meg selv og hva jeg vil med ting før jeg starter opp her igjen men tror ikke lysten kommer tilbake. Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg hører hjemme lenger eller hva jeg vil. Føler jeg ikke helt strekker til på den måten jeg vil. Vil tilbringe tid med familien, men samtidig vil jeg holde på vennene mine og spesielt Thomas men samtidig må jeg også begynne å ta vare på meg selv og ikke minst finne meg selv igjen. Føler meg veldig delt om dagen og jeg føler meg tom men samtidig er det for mye. Jeg vil gi alt for å holde på mine nærmeste, jeg vil skåre høyt på skolen og sikre meg en plass på videre utdanning men jeg må også passe på å ikke pushe meg selv for mye. Jeg er alt på vei ned i kjellern og alt bare krasjer om dagen. Jeg har noen fantastiske mennesker rundt meg men samtidig lever vi i en verden med mye usikkerhet og dritt og i det siste har det vært mye av dette. Attpå til alt dette er det nå siste året på vgs og om bare noen dager må søknader til høgskole være send. Jeg har 2 ønsker. Hva om jeg ikke kommer inn på  dem? da går jo hele livet mitt til grunne.. Jeg søker og søker på jobber men får nesten aldri noen svar så snart på bilen selges og jeg må ta opp stuidelån til bøker på høgskolen.Fremtiden min er så usikker nå og føler alt rundt meg er usikkert. Jeg trenger egentlig en pause fra livet. 

//Meg

Ting er tungt om dagen men det kommer vel alltids en løsning. Siden sist er jo bestemor blitt frisk noe jeg er evig takknemlig for. Jeg har begynt på vg3 og fått nye herlige mennesker rundt meg. Men nye vennskap skaper også usikkerhet men jeg har valgt å se bort ifra det i det siste og nyte tiden med dem før vi går til hvert vårt neste år igjen. Jeg må bare fokuserer på å se det positive i ting og ta dagene som det kommer! Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som gjør dagene mye lettere.


//Nyttåraften 2014/2015

Jeg setter utrolig pris på de hyggelige stundene og bevarer dem godt i minne! Bilde er fra nyttårsaften hvor jeg hadde det fantastisk og det er slike stunder jeg må fokusere på nå! 


//Fra gårsdagens festligheter

Hade for denne gang

MarieBjørnstad

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits