Everything fall apart (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Everything fall apartHar dere noen gang opplevd at verden rundt dere bare faller fra hverandre? Sakte men sikkert ødelegges hverdagen og alt blir forandret? Det er tungt, det er vanskelig og tar mye energi. Akuratt nå sitter jeg midt opp i dette. Alt har falt fra hverandre og jeg går rundt å plukker opp biter for å samle alt sammen igjen. Desverre har jeg ikke klart å finne alt enda, ting er ikke komplett. En mandag ettermiddag for 3 uker siden ble hele min fantastiske verden revet fra meg og alt ble forandret. Helt uventet. Jeg forsto det ikke. Den personen som sto meg nærmest, min trygghet i hverdagen ville ikke lenger ha den rollen. Den personen ville ut av livet mitt og rev ned alt på veien. Hvordan takler man det? Jeg satt på et smil om munnen hver morgen, reiste på skolen, reiste tidlig hjem, traff senga og smilet var borte og tårene kom frem. Og jeg er nok ikke den eneste som noen gang har følt det slik.. 

Men jeg har vært heldig. Til tross for dårlig humør, klaging og syting har jeg hatt fantastiske mennesker rundt meg! Ei bestevenninne som alltid er tilgjengelig uansett, en kompis som holder ut med all syting og sier det jeg trenger å høre og noen herlige venner som støtter meg og vil være med meg. Disse menneskene er fantastisk og jeg ville ikke klart disse ukene uten dem. Jeg trodde jeg var blitt aleine i verden og måtte takle ting selv. Men disse ukene har de virkelige sanne vennene kommet frem og jeg er evig takknemlige for å ha dem rundt meg! Jeg skal bli sterk igjen, jeg skal bli meg selv igjen og jeg skal komme meg over dette! Jeg skal komme sterkere tilbake.. 

 Så alle sammen, husk å ta vare på de du har rundt deg! Selvom du kanskje føler at ting ikke er 100% eller dere ikke er så nærme akuratt nå så ikke gi slipp. Det kan være de som faktisk er de som bryr seg meg, som stiller opp og vil deg godt. Det er ikke alltid like lett å høre alle andre si at det vil ordne seg, at ting blir bra igjen og alt det der men tro meg, etter litt tid vil dem ha rett..Så ikke gi slipp på det som er bra, gjør ditt beste og still opp for dine venner for en dag skal jeg love deg at de er gull verdt å ha!


Det er i motbakke det går oppover! 

//Marie Bjørnstad

 • 2 kommentarer


  Jeanett Ranvik09.09.2015 kl.16:17

  Vil alltid være her for deg <3 <3
  Marie09.09.2015 kl.20:36

  Jeanett Ranvik: <3 <3

  Skriv en ny kommentar

  hits