En ny hverdag (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

En ny hverdagI forrige innlegg skrev jeg jo litt om hvordan min verden raste sammen over natta, men uten om dette har jeg også fått en helt ny hverdag. Jeg har gått fra å være en elev på videregående skole med trygge og kjente omgivelser og en skole i hjembygda til å være student på høgskolen i oslo med ukjente omgivelsen og en alt for sto by rundt meg! Jeg er blitt student! Da kan jeg vel egentlig kalle meg litt voksen? Alt skjedde så fort og pluttselig sto jeg utenfor den store skumle ukjente bygningen midt i Oslo og skulle begynne på sosialt arbeid, Bachelor , Sosionom. Det er så mye nytt, skummelt og spennende på en gang! Høgskolen er så mye annerledes enn videregående og det er veldig uvant å ikke ha de vanlige trygge menneskene rundt meg hele tiden. Men er jo selvfølgelig blitt kjent med mange nye. 

Den største utfordringen er jo rett og slett reiseveien! Her kommer jeg fra bygda og har bestemt meg for å bo hjemme. Jeg reiser litt over en time hver vei hver dag og innover på morningen er det så mye kø at det nesten kan ta opptil to timer! Det er slitsom og merker det tar mye energi å hele tiden måtte tenke på buss, tog og T-bane hele tiden. Jeg har jo en del familie innover som jeg kan være hos om det trengs en dag og har noen ei venninne der inne så om jeg trenger en pause så er jo ikke det noe problem men samtidig så er det veldig deilig når man først kommer hjem! 

Jeg har jo også en annen veldig gladnyhet som har endra hverdagen min litt og det er at jeg har fått gleden av å bli Tante! Jeg har blitt tante Til en nydelig liten gutt! Han ble født 6 uker for tidlig men endelig så er alt bra med han og han lever det gode liv! Vil tilbringe all den tiden jeg kan med han og prøver å stille opp så mye jeg kan der også! Han klarer virkelig å få meg til å smile på en grå dag og jeg er evig takknemlig for å kunne være tantes hans! Bestevennina mi flytter også til Aurskog nå så endelig får jeg hun i nærheten så har en del tid å ta igjen der også så det blir bra! Ser lyst på tiden fremover tross alt som har skjedd.

Gutten til tante ♥

Ellers prøver jeg å få inn noen rutiner i hverdagen igjen. Alt er nytt og uvant så må finne en balanse i hverdagen. Trenger noen rutiner med skolen men må også sørge for at jeg ikke stenger meg inne men heller får den tiden jeg trenger med de herlige menneskene jeg rundt meg noe jeg føler jeg har klart ganske så bra hittil. Jeg har også for en gang skyld brukt litt penger på meg selv! Hater som regel å bruke penger og ender alltid opp med å bruke dem på mat og bensin og ikke til noe spesielt til meg men nå har jeg fakisk klart det. Jeg tok meg en runde på ebay og bestile noen saker og ting. Har bare fått en av tinga, nemlig et deksel til mobilen men jeg elsker det! Så gleder meg til resten kommer! Var også med søstra mi og lillegutt på lagersalg på hellerudsletta med masse salg av klær av Kari Traa og Bjørn Dhælie! Så får meg og kjøpe litt kari traa treningstøy men der tok jeg feil gitt. Masse var utplukka da vi kom litt utpå dagen pga helsesøstertime for lillegutt så kom heller hjem med Bjørn Dhælie skibukse og skivest! Veldig fornuftig og noe jeg har trengt og ønska meg lenge så følte meg egentlig litt flink som fikk meg selv til å kjøpe det! jeg har som regel veldig lett for å tenke at det er litt dyrt og kan heller ønske meg.. Men jeg er ganske kresen så er nok bedre å kjøpe selv! 

Resten av dagen skal jeg slappe av litt med tv'n og se litt på en arbeidskrav oppgave som jeg må levere for å kunne gå opp til eksamen.. huff, gleder sånn til jeg er ferdig!


Det nye dekselet mitt! ♥

// Marie Bjørnstad

 

 • 2 kommentarer


  Jeanett Ranvik09.09.2015 kl.16:22

  Du klarer alt snupp, og hverdagen vil bli mye bedre og lettere snart. Bare alt av rutiner kommer inn, og selvfølgelig, at du får mer tid til meg nå som jeg bare er noen minutter unna, hihi <3 <3 Vi får til det vi vil vi :*
  Marie09.09.2015 kl.20:36

  Jeanett Ranvik: Takk snupp :* Skal bli så godt å ha deg i nærheten! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits