Litt av en dag (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Litt av en dagIdag våkna jeg og ante fred og ingen fare. Har planlagt jentetur til Sverige i helga og litt sånt noe som da krever at jeg har bil. Men neida, den bestemte seg for å streike på vei til Oslo idag tidlig. Jeg har lenge klaga på den, at den lager noen rare lyder og oppfører seg litt rart så pappa skulle kjøre den til jobb for å teste. Jeg tok bussen etter fordi jeg ikke orka å stå opp så tidlig og tenkte at siden jeg ikke hadde hørt noe så var sikkert bilen fin men var jo nysgjerrig så jeg ringte pappa. Bilen min hadde stoppa fikk jeg til svar. Er du seriøs? Etter litt fikk han start på den igjen men jeg tør da ikke reise til Sverige med en bil som bare stopper! Og jeg trenger virkelig bilen min! For en måned siden så hadde jeg den på verkstedet fordi motorlampa begynte å lyse og de rare lydene var der. De fant ikke noen konkrete feil så gjorde bare litt her og der også fikk jeg den tilbake. Det hjalp jo ikke! Og har jo ikke råd til enda en regning.. Er jo student uten jobb.. 

 Jeg reiste sammen med pappa hjem idag for å se litt selv på hvordan bilen min var. Den var jo ikke helt som den skulle, bråka, oppførte seg rart og varsellamper lyste her og der. Men ikke nok med det, det var en helt for jævlig kø! Var no ulykke tror jeg men stakkars bil! Hadde jo virkelig ikke godt av det i tillegg! Sto i kø i 1,5 time!

Køøøøø

Når jeg kom på skolen trengte jeg en oppmuntring så da ble det en liten tur innom Deli de luca! Trengte virkelig det! Det har jo også begynt å bli ganske så kaldt om morran,
Har vært helt nedi i 2 grader når jeg går til bussen så idag var det gode skjerfet på og varma meg! Var egentlig utrolig godt å kunne bruke det litt igjen! Syntes jo høsten er litt koselig med varme skjerf, litt tykke gensere, pledd og fyring i peisen og kakao. Er ikke like fornøyd når jeg venter på bussen om morningen men kan også være veldig koselig! Akuratt nå skal jeg gjøre noe som ikke er så koselig, for jeg må hjelpe mamma med å vaske huset men da kan jeg ihvertfall ta meg en velfortjent pause etterpå!
//MarieBjørnstad

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits