Han kapret hjertet mitt (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Han kapret hjertet mittHar du noen gang sett noen så nydelige at du faller for dem ved første blikk? Øyene bare borrer seg inn i dine, ansiktet blir brent inn på netthinnen og du får ikke personen ut av hodet?

Søndag 19 juli fikk jeg se dette vakre vesenet som skulle kapre hele mitt hjertet. Han var helt fantastisk? kan ikke beskrives engang. Jeg elsker han og det vil jeg alltid gjøre.

Det var søndag 19 juli og jeg hadde lagt meg og klar for å sove. Like før jeg sovner tikker det inn en melding på mobilen min. Den er fra pappa. Jeg prøver å åpne øya for å lese meldinga. Jeg er jo på bø i Telemark. 3 timer hjemmefra. Pappa er på hytta på Rømskog. Første tanke er at noe er galt. Hvorfor skulle han ellers ta kontakt så seint? Det første jeg ser er bilde av en nyfødt gutt etterfulgt av teksten '' gratulerer som tante til en gutt på 2900 gram. Søss ringer deg så fort hun kan '' Jeg leste meldinga 5 - 6 ganger før jeg begynte å vekke de rundt meg. Tårene rant. Gledestårer.6 uker for tidlig kom han. Helt uten forvarsel. 2900 gram. Knøtt liten. Tatt med tang og født med blåveis. Han var et vakkert lite prematurbarn som var hjertelig velkommen inn i familien. Fikk fort påvist gulsot. Fikk sonde fra dag en. Klarte bare få i seg 5ml av 50 ml av den maten han skulle ha.Sleit med hodepine etter tanga så gikk på smertestillende. Lå til overvåking hele tiden. Lå på sykehuset til 29 august. Da fikk han komme hjem. Fortsatt med sonde og hjemmesykepleier to ganger i uka. Besøksforbud fra familien. Men tantehjertet klarte ikke holde seg unna og sneik seg innom å hilste på. 12  august kunne vi puste lettet ut. Sonden var borte, han spiste selv og ble endelig skrevet ut av ahus. Nå var han hjemme på egenhånd.

Nå er vakre Jonas blitt over 4000 gram. Han vokser seg til og får stor oppmerksomhet fra alle rundt seg. Han er en frisk liten gutt og klarer seg utrolig bra. Jeg er så stolt av han. Han har vært sterk og jobba seg oppover! Jeg kunne faktisk ikke vært en mer stolt tante! Jeg elsker rollen som Tante. Det er bare helt Herlig. Jeg skal stille opp for han, passe på han og lære han alt jeg kan! Han kapra virkelig hjertet mitt fra dag en. Har så lyst til å bare vise han frem for hele verden slik at alle kan få oppleve han. Han er helt unik. Han er perfekt. 


//MarieBjørnstad

 

 

 • 2 kommentarer


  Bente07.10.2015 kl.11:41

  Så flott og hjertevarmt.

  Masse gode tanker til tøffing og familien
  Marie07.10.2015 kl.12:52

  Bente: Tusen takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits