15 ting du kanskje ikke visste om meg (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

15 ting du kanskje ikke visste om meg1.  Jeg stiller alt for høye krav til meg selv. Spesielt når det gjelder skolen. Skal gjerne prestere godt i alt selv om jeg egentlig veit at jeg ikke klarer det. Spesielt nå på høgskolen. 2. året på videregående gikk jeg ut med bare 5'ere og 6'ere. Tredje året gikk jeg påbygg så gikk litt ned. Men føler jeg må prestere like bra på høgskolen og blir fort skuffa over en C selv om det egentlig er veldig bra.

2. Jeg blir veldig fort usikker på folk og sliter med å slippe folk innpå meg. Men når jeg først stoler på deg så varer det livet ut. Med mindre du gjør noe dumt og viser det motsatte da. 

3. Jeg er verdens dårligste på å ta imot ros og komplimenter. Klarer ikke ta det til meg eller glede meg over det. Spøker det heller bort eller skifter samtaleemne.

4. Jeg husker bittesmå ubetydelige detaljer i årevis. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn spikrer det seg fast bedre enn noe annet. Spesielt små kommentarer eller ting som blir tolka feil. 

5. Jeg hater å være aleine. Kan godt sitte aleine etter skolen eller før skolen men når kvelden kommer så hater jeg det. Bare det å gå å legge seg og vite at huset er tomt er en ekkel følelse.. og jeg skrur på alle lys og gjerne musikk i alle rom. 

6. Jeg er veldig følsom og kan lett begynne å gråte. Kan begynne å gråte av reklame bare. Sitter ofte å ser på ''velkommen hjem'' på TV2 Bliss. Der er det en mor eller far som er i militæret som kommer hjem og overrasker ungene sine. Jeg sitter og hulker og tårene renner gjennom hele programmet! 

7. Jeg er konstant sulten og er jeg ikke sulten har jeg fortsatt lyst på mat. Har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg åpner kjøleskapet i løpet av en dag for å se om det er noe godt der. Men det er ikke få! 

8. Jeg er sta som et esel og tror som oftest at jeg alltid har rett. Så ikke vits i å diskutere med meg. 

9. Jeg hater å snakke i telefonen med mindre jeg føler meg trygg på deg. Er jeg trygg på deg kan jeg godt snakke med deg i flere timer i strekk, men er jeg utrygg så svarer jeg rett og slett ikke

10. Jeg har ei bestevenninne jeg ikke klarer meg uten. Må bare prate med henne selvom samtalen ikke har mål eller mening. Og er når jeg er med henne jeg virkelig kan slappe av og være meg selv. Så veldig glad hun endelig har flytta nærmere meg. Og veit at selvom vi ikke har snakka på noen dager er hun bare en telefonsamtale unna.

11. Jeg er pappa sin trofaste supporter og største fan når han løper maraton. Står alltid på sidelinja og føler med på tiden, møter han rundt i løypa og tar han imot i mål. Er generelt egentlig veldig fan av den flinke pappa'n min.

12. Jeg elsker å gå i kjole. Men tør nesten aldri å gjøre det offentlig. Vet ikke hvorfor men ender altlid opp med å skifte selvom det å gå å kjole er noe av det beste jeg vet.

 

13. Jeg er avhengig av å ha vennene mine rundt meg. Hater å reise bort og ikke ha med meg noen av dem.

14. Jeg er ofte avhengig av å få godkjennelse og bekreftelse på at jeg er god nok. Jeg er usikker på meg selv å trenger å høre at jeg er bra nok. At ting er greit.

15. Jeg er veldig svak for hunder. Egentlig dyr generelt men er du en hund, da har du vunnet hjertet mitt. 

//MarieBjørnstad

 • 10 kommentarer


  Mathilde07.10.2015 kl.19:10

  Så fin blogg, kjente meg igjen i noen av punktene dine, Ha en fin kveld!
  lisarorvik07.10.2015 kl.19:59

  Du er utrolig pen, håper du får en fin kveld :)
  Marie07.10.2015 kl.21:22

  lisarorvik: Tusen takk :) Ha en fin kveld du også!
  Marie07.10.2015 kl.21:23

  Mathilde: Ha en fin kveld du også :)
  Turid07.10.2015 kl.23:38

  Du er nydelig :) Kjenner meg igjen i noen av punktene!
  Marie07.10.2015 kl.23:45

  Turid: Å tusen takk!
  Jeanett Ranvik08.10.2015 kl.11:59

  Likte veldig godt nummer 10 jeg (a) hihi, kjempe glad i deg <3
  Marie08.10.2015 kl.12:41

  Jeanett Ranvik: Hihi ja :* Love you <3
  REBECCA HOLDER08.10.2015 kl.13:55

  Jeg er veldig lik på mye av det !!!
  Marie08.10.2015 kl.17:19

  REBECCA HOLDER: Bra vi er fler :D

  Skriv en ny kommentar

  hits