Den andre halvdelen (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den andre halvdelenSiden Marie nå har blitt så flink med bloggen sin igjen er det obligatorisk at jeg også får lov til å komme med et lite gjesteinnlegg. Nå har det seg sånn at jeg har flyttet til Aurskog, som vil si at vi to bor nå to minutter unna hverandre sånn ca. og vi liker'e! Nå har vi så mye tid sammen, og får gjort mye mer sammen uten all den planleggingen som vi måtte drive med før. Det er så deilig!

Jeg er da den andre halvdelen hun ikke blir kvitt. Vi møttes første dag første videregående, og siden den dagen har vi pratet så og si hver dag. Og prater vi ikke på et par dager er vi bare et tastetrykk unna. Er ikke alltid samtalene har noe innhold egentlig, men det er veldig deilig at vi ikke må analysere hvert eneste ord når vi sendere noe men bare spytter ut alt. Det beste er vel at vi ikke trenger å snakke hver gang heller, vi kan bare se på hverandre og den andre vet akkurat hva som var ment. Noe som er bedre enn det skal en lete lenge etter! 


Nå har vi fått jentetid her da min samboer har gått til naboen, så da blir det godteribollen og tv. Marie må gjøre litt på eksamen da, men det er obligatorisk at jeg må plage innimellom da jeg ikke går på skole dette året her, hihi! De andre gangene har det skjedd veldig mye når vi har vært alene, ommøblert hele etasjen vår pluss litt til, ehe, men vi har vært veldig flinke og ting har virkelig fått kommet på plass nå, og det er vel takket være hjelpen til Marie. Jeg sender samboer over til naboen og inviterer Marie, da blir det fart på ting, hihi. Men nå er det ikke så mye å gjøre da, enn så lenge, haha. Er vel noe som blir nytt i løpet av fremtiden, og da får hun jaggu komme igjen! 

Men nå sier jeg takk for meg, skulle egentlig bare innom for å gi et lite pip. Er så koselig at bloggen her har blitt børstet støv av. Og vi gjør ganske mye som vil si at hun vil ha noe å blogge om, så skal pushe på, hihi! Men nå takker jeg for nå, men dere vil nok høre fra meg om ikke så lenge igjen!

 • 2 kommentarer


  Turid10.10.2015 kl.17:23

  Så morsomt :)
  Marie11.10.2015 kl.23:24

  Turid: jaa :)

  Skriv en ny kommentar

  hits