The Bucket List (MarieBjørnstad)
Forside Add meg Om meg Kontakt

The Bucket ListDette må jeg gjøre før jeg dør:

 

Reise til Paris - Paris ser så fantastisk ut at dit må jeg bare dra! Og må selvfølgelig da til Eifiltårnet 

Dra på date i paris - Har jo en sammenheng med det over men er virkelig noe jeg må oppleve!Ta tatovering - En dag skal jeg manne meg opp til å ta en tatovering! Har allerede bestemt meg for å ha en som skal symbolisere meg og mine 2 søsken så får vi se om det blir noen fler etterhvert. Finne den rette - Tenk deg det å finne en å kunne dele resten av livet sitt med. 

Ha et stort bryllup - Tenk å kunne være prinsesse for en dag, gifte seg med den rette, ha alle de nærmeste rundt deg og feire! Se bestevenninna mi gifte seg lykkelig - Jeg nekter å dø før jeg har fått opplevd dette! Jeg skal se henne gå til alter og felle en tåre! Den som får hu er heldig!Kjøpe meg en hund - Mennesket beste venn. Når jeg er ute av huset her hjemme med en allergisk mor og far skal jeg endelig få kjøpe meg en hund! Det er et must! 


Vakre Theo hjelper meg med Eksamen

Reise på en lang roadtrip - Uten mål og mening. Bare ha noen holdepunkter.  Reise med en gjeng og bare ha det gøy!Være i god form og tilbake med trening - Har ikke fått trent ordentlig siden skaden for snart 5 år siden. En dag skal jeg være tilbake! 

Løpe maraton - Blir nok ikke noe helmaraton men skal delta på et maratin, om det så må bli 10km bare for å oppleve det.Og hadde vært veldig gøy å være i form til det!Kristiansand dyrepark - Alltid hatt lyst til å reise dit! så dit skal jeg ved første anledning. 

Ordentlig hyttetur med de nærmeste venna - God mat, herlige mennesker, godt å drikke, hytte, vekk fra alt og masse morro! Og sitte oppe hele natta og få med både solnedgang og soloppgang. Ikke ha uvenner eller hat til noen - Tar alt for mye energi og er så undøvendig! Snakk heller om ting og mye bedre å ordne opp.Se Manchester United spille kamp på Old Trafford - Alltid vært et ønske. Pappa og bruttern dro uten meg for to år siden. Var snill og tok med drakt og genser hjem men holder desverre ikke. Må dit selv!

Har du noen ønsker du må gjøre før du dør?
//MarieBjørnstad

 • 2 kommentarer


  Nina19.10.2015 kl.20:55

  Så mange fine ønsker, likte godt den med å se bestevenninnen din gifte seg :-)
  Marie19.10.2015 kl.21:08

  Nina: Hihi, takk :)

  Skriv en ny kommentar

  hits