MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Out in the rainHar jo vært hos Gulli fra igår til i dag og kost meg masse! Var å så på cheertrening i går fordi Gulli er trener på et lag! Var morro å se dem stunte ogsånt! Etter det dro vi hjem til Gulli og kosa oss med en god middag og masse jente ting på kvelden! Nå er det bare en time til deg jeg skal dra hjem for det er jo farsdag i dag! Blir en god middag med familien hos farmor og farfar :))

Nå har vi nettopp vært ute i regnet her i oslo for å lufte hundene!

Obi er bare så søt!
Dem har også fått en valp som heter Leia som bare er helt nydelig!

Lei har blå genser mens Obi har refleksvest

Hva skal du i dag?
MarieBjørnstad

 • Hundeparken  Da er jeg kommet hjem etter nok en fin helg! Har som sakt vært i kongsvinger med Thomas og kost meg masse! Idag før vi dro var vi en tur i hundeparken med zippo! Det var koselig. Til slutt kom det en hund til og di løp rundt og lekte. Var utrolig søtt å se på!

  En tørst hund etter mye løping.


  Etter det dro vi til Kløfta for å se Thomas spille kamp og selvfølgelig vant dem! Utrolig spennende å se herrelaget spille! Det skjer utrolig mye og di er så aggressive! 
  Nå skal jeg snart på gravlund å tenne lys!

  Hva har dere gjort i helga?
  Har dere tent lys idag?

  MarieBjørnstad

 • Den fødte fotomodell!  I dag så var jeg en tur hos Martin med Thomas. Der er jo selvfølgelig den lille gutten min Findus! Han er en så herlig hund! En av mine betevenner <3
  For øyeblikket er han litt dårlig fordi han har væske i buken men han driver med leger ogsånt for å ordne det.. Men det jeg skal frem til er at når jeg tok opp kamera mitt idag hoppet hann rett opp i sofaen og stilte seg fint opp! Han pleier aldri å sitte rolig nesten! Så her er bildene har min fødte fotomodell, Findus <3

   Se magen hans da... Den er litt større en vanlig..
  Er han ikke bare bedårende? 
  € Marie Bjørnstad 

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits