MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

DåpsbarnetIdag sto jeg opp 08:45. Hoppa ut av senga, inn på badet, på med sminke, ordne håret så inn i bunaden! Idag sto nemlig dåpen til Jonas for tur! Klokka 11:00 i strømmen kirke. Idag var jeg en ganske så stolt Tante! Jeg satt selvfølgelig så lengst frem som mulig, og helt ytterst for å sørge for at jeg fikk med meg hvert eneste øyeblikk og hvert eneste syn av gutten. Han ble døpt med 2 andre barn og overraskende nok var vår lille Jonas mest rolig! Det var jo på det grunnlag av at han sov under hele gudstjenesten, men han var ihvertfall utrolig flink for han har en tendens til å kunne slå seg litt vrang.  Det var en fin gudstjeneste, og Jonas fikk navnet Jonas Bjørnstad Linnerud. Etter dåpen reiste vi videre til et festlokale på Lørenskog hvor det var koltbord og kaker! Utrolig koselig og er ikke ofte hele familien er samla på det måten! 

Det er helt utrolig å se hvor stor Jonas er blitt. Da han ble født var han 48 centimeter, måtte ha mat gjennom sonde og sleit med hodepine etter å ha vridd seg da han ble tatt med tang. Du kom alt for tidlig til verden, men allikevel kjempe du deg frem og idag er du en stor og flott gutt på hele 6 kilo! Du er så tøff og sterk! Jeg kunne ikke vært en mer stolt Tante! Nyter virkelig hvert øyeblikk jeg har med den gutten!  

Håper dere har hatt en fin søndag! 
//MarieBjørnstad

 • Han kapret hjertet mitt  Har du noen gang sett noen så nydelige at du faller for dem ved første blikk? Øyene bare borrer seg inn i dine, ansiktet blir brent inn på netthinnen og du får ikke personen ut av hodet?

  Søndag 19 juli fikk jeg se dette vakre vesenet som skulle kapre hele mitt hjertet. Han var helt fantastisk? kan ikke beskrives engang. Jeg elsker han og det vil jeg alltid gjøre.

  Det var søndag 19 juli og jeg hadde lagt meg og klar for å sove. Like før jeg sovner tikker det inn en melding på mobilen min. Den er fra pappa. Jeg prøver å åpne øya for å lese meldinga. Jeg er jo på bø i Telemark. 3 timer hjemmefra. Pappa er på hytta på Rømskog. Første tanke er at noe er galt. Hvorfor skulle han ellers ta kontakt så seint? Det første jeg ser er bilde av en nyfødt gutt etterfulgt av teksten '' gratulerer som tante til en gutt på 2900 gram. Søss ringer deg så fort hun kan '' Jeg leste meldinga 5 - 6 ganger før jeg begynte å vekke de rundt meg. Tårene rant. Gledestårer.  6 uker for tidlig kom han. Helt uten forvarsel. 2900 gram. Knøtt liten. Tatt med tang og født med blåveis. Han var et vakkert lite prematurbarn som var hjertelig velkommen inn i familien. Fikk fort påvist gulsot. Fikk sonde fra dag en. Klarte bare få i seg 5ml av 50 ml av den maten han skulle ha.Sleit med hodepine etter tanga så gikk på smertestillende. Lå til overvåking hele tiden. Lå på sykehuset til 29 august. Da fikk han komme hjem. Fortsatt med sonde og hjemmesykepleier to ganger i uka. Besøksforbud fra familien. Men tantehjertet klarte ikke holde seg unna og sneik seg innom å hilste på. 12  august kunne vi puste lettet ut. Sonden var borte, han spiste selv og ble endelig skrevet ut av ahus. Nå var han hjemme på egenhånd.

  Nå er vakre Jonas blitt over 4000 gram. Han vokser seg til og får stor oppmerksomhet fra alle rundt seg. Han er en frisk liten gutt og klarer seg utrolig bra. Jeg er så stolt av han. Han har vært sterk og jobba seg oppover! Jeg kunne faktisk ikke vært en mer stolt tante! Jeg elsker rollen som Tante. Det er bare helt Herlig. Jeg skal stille opp for han, passe på han og lære han alt jeg kan! Han kapra virkelig hjertet mitt fra dag en. Har så lyst til å bare vise han frem for hele verden slik at alle kan få oppleve han. Han er helt unik. Han er perfekt. 


  //MarieBjørnstad

   

   

 • Homemade candy  I helga har jeg og mamma vært mye aleine siden pappa har vært hos broren min så vi valgte å lage noen julegaver og vi ville lage noe vi ikke hadde prøvd før. Resultatet ble sukkertøy og appelsinmarmelade! Var utrolig morsomt og lage det selvom sukkertøyene var en litt utfordring.  Tenke jeg skulle være flink å bruke speilrefleksen min og ta noen bilder men selvfølgelig var den tom for strøm så bildene er tatt med mobilen min men håper blir fornøyde!

   Dette er hva du trenger til sukkertøy:

  Første steg er å smerte vann,sukker og druesukker. 

  Så legger du det på ett brett og tilsetter farve og smak og man må jobbe med det hele tiden slik at det stivner.


  Så former man de og klipper dem opp og slik ser det ut:


   

  Og er er alt vi lagde. Kanskje mye!   Og slik ble gavene

  Ble utrolig fornøyd! 

  Har dere laget sukkertøy før?
  ||Marie Bjørnstad 

 • Takk pappa  Idag da pappa kom hjem hadde han med noe til meg! Jeg bare elsker roser over alt på jord og nå fikk jeg en hel bukett!
  Snille, snille pappa! ♥

  MarieBjørnstad 


 • is på vannet?
  Idag dro jeg og pappa opp på hytta etter frokost for å snu båten itilfelle det snart kommer is vannet. Alt gikk greit egentlig, var litt kaldt men ellers gikk det bra :)

  Idag har jo mamma bursdag så snart så kommer søstre mi for å spise middag. Skal bli godt å se henne igjen! Ikveld kommer også resten av familien og selvfølgelig Thomas. Han har kamp idag så lykke til Pus!

  Hva skal dere idag?
  MarieBjørnstad

 • Helgekos  Nå er jeg enderlig hjemme fra 70årslag. Var kjempe koselig men merka at kroppen ble sliten utover dagen. Fikk enderlig hilst på den nye fetteren min på 5,5 måneder! Han bar bare så herlig!
  Nå har jeg enderlig fått på meg god boksa og god genseren, for nå skal jeg slappe av. Imorgen har jo mamma bursdag så da får vi jo besøk da også. Dette er en fullstappa helg!

  Her er noen bilder fra bursdagen: Tok ikke så mange for glemte bort at jeg hadde med kamera  Thomas som har tatt bildene, så er det dårlig kvalitet, klag på han..
  ¤MarieBjørnstad
   

 • Søskensavn  Jeg har to søsken, en bror på 25 og en søster på 22. Søskene mine har alltid betydd mye for meg og da jeg bodde på lørenskog var vi sammen annenhver helg. Etter at vi flyttet til Aurskog har ting forandret seg. Dem fikk eget hus og flyttet hjemmefra. Min bror er alltid opptatt og innimellom lurer jeg på om han idet heletatt husker at han har en lillesøster som meg. Søtra mi snakker jeg mye med i telefonen men jeg ser begge to veldig skjeldent. Jeg tenker på dem hever dag og jeg savner dem veldig. Jeg har alltid sett opp til dem og di har alltid vært mine forbilder. Di har alltid vært noen av dem som har betydd mest for meg go jeg skulle ønske jeg møtte dem mer!


  Dere  betyr alt for meg


   - Har dere søsken dere er glad i?
  ¤Marie Bjørnstad

 • Hos min kjære  Første delen av høstferien har gått til å være hos faren til thomas og litt hjemme hos han. Etter skolen på fredag tok vi turen rett til kongsvinger hvor faren hans bor. Der var marianne alt kommet ( søstra hans ) Så hu og jeg ble igjen i leiligheten mens thomas og ole ( hans far ) dro til verkstedet for å mekek litt. Jeg og marianne bakte rundstykker og kaker til di kom tilbake. En ordentlig koselig start på ferien! Lørsdagen gikk til billøp og en tur hos bestemor og  Søndagen gikk til å pakke ut alt og rydde ut alt av dem gamle verkstedet og få det inn i det nye, dette fortsatte vi også med på mandagen før vi dro hjem i bursdag til pål sverre med thomas sin familie og jeg har sovet hjemme hos thomas sin mor til idag! Må si jeg har hatt en utrolig fin start på ferien! I morgen vil det bli baking og pakking før vi reiser på hytta på torsdag Der har det heller ikke vært nett så vet ikke om jeg får blogga så mye :(
  Hva har du gjort i ferien?
  ¤ Marie Bjørnstad 

 • Rømskog spa og resort  Da er man hjemme igjen etter en helg på spaa! 
  Har kost meg masse med kjæresten og familien min <3 Vi kom opp i 12 tiden på lørdagen. Da satt vi litt ute å ventet på resten siden vi hadde kjørt opp med motorsykkelen.
  Da alle var kommet avr det lunch så spa! Jeg tok hodebunn og asiktsmasasje. Må si det godt kan gjenta seg. Kvelden gikk til en god middag og masse kos. Vi våknet til en forkost buffe på søndagen og derreter dro jeg og thomas på hver vår kamp. Vår første kamp på leeenge! Han på herrelager og jeg på afsk/bsf men dette kommer jeg mer tilbake til i nytt innlegg ( som da havner over dette senere )
  Helge har vært utrolig velykka!

    

  I varmebassenget ute


  Venter på at sistemann skal bli ferdig med masjasje 


  Beste i dress <3

   
  Middaf 


  I baren 

  I varmebassenget ut med thomas og marius

   


  en liten tur i baren

  - Hva har du gjort i helga?
  |Marie Bjørnstad| 


      • Les mer i arkivet November 2015 Oktober 2015 September 2015
  hits