MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fra jul til sol og varmeNå nærmer jo vinteren seg og jeg er selvfølgelig blitt syk! Prikken over i'en på alt som skjer om dagen. Men jeg gleder meg til tiden som kommer. Jul og tradisjoner! Så fort desember kommer er det tid for juleshopping, ut å spise med venner, julefilmer, familietid, pynting av hus og alle tradisjoner som følger med! Skal bli så deilig! Men jeg er jo også så heldig at når juletiden er over for dere har jeg en sydentur som venter på meg! Mot slutten av Januar reiser jeg til Gran Canaria og siden Thomas aldri har vært i syden før skal jeg ta med meg han! Gleder meg kjempe masse! 

 Bilder fra hotellet og området rundt

Har du vært i Gran Canaria før?

Marie Bjørnstad

 • Ligger litt etter  Har faktisk fått noen meldinger her på bloggen om hva som har skjedd mellom meg og Thomas siden jeg skrev jo mye om at vi snart hadde vært sammen i to år men har vist ikke skrevet noe om den dagen. Tenkte vel egentlig ikke over det men vi har altså runda to og vi er fortsatt sammen og har det bra!
  Vi hadde to år fredag 4. Januar og det var en veldig hyggelig kveld. På skolen fikk vi mange gratualsjoner uansett hvor vi gikk og da vi kom hjem til Thomas var det fult hus og alle unga var hjemme:) Vi spiste en god middag og koste oss hele kvelden. Dette er faktisk første gangen vi får feira noe sammen for da vi hadde ett år opererte jeg så det var koselig at vi fikk gjort det i år! 

  Forholdet mellom meg og Thomas har hatt sine oppturer og nedturer men nå er vi definitivt på en stor bølge med oppturer! Deilig å ha han i nærheten ♥ Vi tar hver dag som den kommer og vi klarer å respektere hverdandres ønsker og meninger. Han er definitivt min bedre halvdel og jeg håper at vi kommer til å runde 3 år og mer enn det!


  //arkiv

  Har dere en bedre halvdel?
  MarieBjørnstad 

 • En liten ting - stor betydning  Kvelden før bisettelsen er kommet. Jeg har vært hos Thomas idag og fått litt annet å tenke på men nå som jeg er hjemme er det åpent for tanker igjen. Jeg gruer meg jo også til Sykehuset for jeg vet at det ikke vil bli behagelig. Som dere ser i overskriften ''En liten ting - stor betydning'' så sikter jeg faktisk bare til en genser. Jeg har hatt genseren til Thomas siden starten av året og det er veldig godt å ha den. Den lukter som Thomas og når jeg er aleine om kvelden og føler at egentlig bare er dritt føler jeg på en måte at han er der og at han bryr seg. Genseren minner meg på at man ikke er aleine om ting her i vernden men at man alltid har noen som bryr seg rundt seg! Skulle ønske jeg kunne ha den på i hele morgen men trur ikke det passer seg helt med hettegenser i begravelse...

  Begravelsen begynner rundt 10 imorgen og etter det tar jeg og Mamma turen til mormor for å hjelpe henne med no gardiner før vi videre drar på sykehuset for ny begandling. Håper virkelig behandlinga ikke blir lang.. Blir en lang dag så vet ikke helt om jeg rekker å blogge før kvelden, hvis jeg idet heletatt orker. Blir godt at familien er samla igjen i morgen, hvis man selvfølgelig ser bort ifra grunnen da. 
  Har dere noe som betyr mye for dere i tunge perioder?

  MarieBjørnstad

   

 • Kjærestekos  idag kommer faktisk Thomas igjen så idag skal vi kose oss med sjokoladefondue og en god middag! Setter stor pris på slike stunder! Jeg skal også hente min nye iphone etterpå! Eller den er ikke ny da, er brukt i ca 2 måneder men det overlever jeg! Gleder meg sykt! Det kommer til å bli en super helg! Lørdagen går til 70årslag for bestefar med hele familien og søndagen har mamma bursdag som feires med hele familien! Dette blir bra! Kommer nok noen bilder iløpet av helga ♥


  Hva skal dere i helga?
  ¤ Marie Bjørnstad

 • Angel  I've seen angels in the sky
  I've seen snow fall in July.
  I've seen things you only imagine to see or do,
  but I still haven't seen anything sweeter than you! ♥


  MY ONE AND ONLY

  ¤ Marie Bjørnstad

 • Fridag  Denne uka har egentlig vært slitsom som bare det så jeg merker at kroppen er glad for at det er fri i morgen! Det er sånn nettverksdag så da er vi elevene hjemme og bare slapper av! 
  Regner med at Thomas kommer ned en tur tidlig på dagen så det blir koselig. Ser han nesten ikke lenger så blir deilig å ha en hel dag sammen. Vi går jo på samme skole men han er bare med sine venner så  da ender det opp med at vi ikke sees iløpet av skoledagen og di to siste ukene har det ikke blitt så mye etter skoletid heller, men det er vel bare sånn det er noen ganger?
  I det siste har jeg nevnt mye om skoleabeid på bloggen og nok en gang sitter jeg her og skriver en naturfagoppgave om menneskene i regnskogen.  

  • Innledning ½ s
  • Hoveddel 2-3 s
  • Konklusjon ½ s
  • Kildehenvisning

  Er ikke alltid like gøy med skole nei.. 

  Dette bilde ble tatt i 9.klasse. Liker videgående men savner den tiden hvor alt ikke var s seriøst.   Hva har du gjort idag?
  ¤Marie Bjørnstad 

   

 • Love never fails
  ¤ Marie Bjørnstad

 • cupcakes  I dag skulle jeg jo egentlig vært med Thomas på kamp men siden jeg måttet ha sittet i den hallen i 4 timer valgte jeg å heller dra hjem til meg selv å være litt aleine. Formen er ikke helt på topp heller i dag. Å så snill om jeg er har jeg bakt cupcakes til han kommer tilbake! Han er nok sliten etter kamp så da er det godt med en varm dusj og cupcakes før vi drar opp til han igjen hvor vi skal se en film med familien hans og bare kose oss! Deilig helg! 
  Naam <3

  - Hva skal dere i dag?

  ¤ Marie Bjørnstad

 • Kjærlighet holder deg frisk!  I dag har jeg hatt helsefremmende arbeid og da fant jeg en side om at kjærlighet er bra for helsa som jeg skal vise dere et utdrag fra:
  "Kjærlighet holder deg frisk
  At kjærlighet får oss til å føle oss vel, er vel ingen nyhet. Men visste du at det å være glad i noen faktisk er helsebringende?
  Forskning viser at det blant annet reduserer stress, forsterker immunforsvaret og lindrer smerte. Selv om nyforelskelse er noe av det som bringer frem flest følelser for andre, er ikke denne form for kjærlighet den mest virkningsfulle; her kan effekten faktisk være motsatt. Å være nyforelsket kan være fantastisk, men det kan også være smertefullt til tider. Disse svingningene opp og ned er en typisk stresskilde.
  Vil man høste de skikkelig gode helsefordelene fra sosiale forhold, trenger man en roligere og mer stabil form for kjærlighet. Det kan være en ektefelle, en kjæreste man har hatt i mange år, en nær venn eller foreldre. Poenget er å føle seg knyttet til andre mennesker og føle seg respektert og verdsatt.
  Her er ti helsebringende effekter ekte kjærlighet kan føre til:
  1. Færre legebesøk
  2. Mindre depresjon og rusmisbruk
  3. Lavere blodtrykk
  4. Mindre angst
  5. Smertestillende effekt
  6. Bedre stresstakling
  7. Færre forkjølelser
  8. Raskere heling
  9. Lever lengre
  10. Lykkeligere liv"
  Rart å tenke på at kjærlighet faktisk har så mye å si! Må si jeg er heldig da, for jeg har virkelig funnet kjærligheten!

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits