MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

I am sick of waiting.. i have lost my hopeNå er jeg egentlig dritt lei alt som har med ahus å gjøre.. for dere som ikke vet det så har jeg en skulderskade etter en hendelse på skolen for ca 2 år siden.. jeg har vært gjennom mange undersøkelser ( hvor alle har være smertefulle) og jeg har vært gjennom en operasjon. Men selvfølgelig så hjalp ikke den.. og vi finner overhode ikke ut hva det er... det ødelegger så mye..
På fredag fikk jeg vite at jeg kanskje måtte leve med den resten av livet.. det var så utrolig vondt å høre.. å hvis vi finner ut hva problem mitt er, er det ikke sikkert at jeg kan operere siden skulderen ikke vil tåle det..

Håndball har egentlig alltid vært en del av livet mitt, men nå tar det slutt... jeg klarer ikke å kaste ball lenger, eller å trene for fult.. klarer ikke alltid gym på skolen engang... jeg føler meg som en unnasluntrer.. jeg føler at folk bare tenker " hu gidder å trene så hu skylder på at hu har vondt" innimellom får jeg lyst til å bare sette meg ned å begynne å grine...
Jeg er lei av å vente på at vi skal finne en løsning.. jeg har mista håpet.. jeg hater å være jenta med skaden.. jeg savner ting slik det var før..

Følte for ett klageinnlegg.. trengte å bare få det ut.

  • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
    hits