MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

MusikkterapiI det siste har det jo vært mye skolegreier, og dette året startet jo med dødsfall pluss at ''mormor'' har liggi en del på sykehuset i det siste å jeg har virkelig fått testa ut ''musikkterapi''
Det hjelper faktisk utrolig mye og det er noe jeg anbefaller på det sterkeste. Er det noe du tenker mye på eller noe du sliter med sett på triste sanger, gla sanger, sanger du liker eller sanger som skaper minner. Bytt på eller sett en spesiell sang på repeat! Det er virkelig terapi!

Her er noen av di sangene som jeg har fått mye hjelp av i det siste :
 

musicnodes
Tears For Fears: Mad World
Denne går ordentlig på repeat hele dagen! 


musicnodes
Miley Cyrus: When I Look At You
musicnodes
Queen: Bohemian Rhapsody
musicnodes
Jason Mraz: I Won't Give Up
musicnodes
Scorpions: Send Me An Angel
Elsker denne sangen! 


musicnodes
Ugly Kid Joe: Cats In The Cradle


musicnodes
Scorpions: Wind Of ChangeMarieBjørnstad

 

 • I'm weak  Jeg ble jo borte fra bloggen etter begravelsen til Mike og har fått en del spørsmål og hvordan det går som jeg ikke har svart på. Jeg har på en måte ikke hatt noe å svare. Starten var tung men så gikk det bra og hverdagen ble fin igjen. Helt til nå.. Jeg skal i begravelse i morgen for å støtte en venn som har mistet moren sin og det har gått helt greit å tenke på det men istad når jeg skulle pakke ned klær til begravelsen og gjøre meg klar for senga ble alt bare svart for meg.. Alle føleler bare strømma på og alle minner med Mike havnet opp i hue mitt. Minnene hvor Kusina og fetteren min var lykkelig rundt henne, livsgleden hun hadde og hvor sterk hun var.. samtidig kom også alle minner fra begravelse. Det å sitte med familien på alfaset. Det å se kista hennes forran oss, det og se sorgen som var blant oss, det å se di jeg elsker ha det vondt og det å selv miste en person jeg så opp til. Tårene kom med engang. Mange har fortalt meg at jeg har vært sterk, men jeg har bare lekt sterk. jeg har bare lekt, og nå går det ikke lenger. jeg er svak.

   

  Detta har lært meg å sette pris på det man han og ikke mist menneske man er glad i! Aldri sløs bort tiden, vær sammen med dem du er glad! Grip dagen med dem du elsker! Vær med familie, vær med kjæresten, vær med venner! Oppdag nye ting, gjør det du ønsker, sett deg mål og kjemp for å nå dem! Vær sterk, og om du noen gang trenger å være svak så vær det! Ikke hold det inni deg, det ødelegger bare for deg seinere! Gjør det du vil, gjør det du ønsker for en dag har du kanskje ikke muligheten lenger. Man vet aldri hva som skjer neste dag. Kompisen min mistet nettopp moren sin helt uten forvarlse. Mike døde i det vi trodde var en opptur i sykdommen. Alt kan skje og det kan skje når som helst. Grip dagen! 


  *Husk at du aldri er aleine*
  MarieBjørnsatd

 • Oppdatering  //Mobilblogging

  Nå er det jo en stund siden jeg har blogga så tenkte jeg bare skulle slenge inn en liten oppdatering når jeg først var innom her en tur. Jeg slutta jo å blogge etter en periode hvor det skjedde veldig mye i livet mitt. Jeg opplevde litt dødsfall og dårlige nyheter fra sykehuset ang skulderskaden min. Det har vel egentlig ikke skjedd så mye siden sist. Jeg er blitt skrivet ut av lovisenberg og skrivet inn på psykomontorisk fysiologi som jeg nå gå på en gang i uka. Jeg merker selv ikke noe fremgang men jeg håper det kommer etter hvert. Funker ikke dette gir jeg nok opp.. Ellers har det vel ikke skjedd så mye mer tror jeg? Videregående går mot slutten, hverdagen er som før igjen og familien er kommet over den værste sorgen.

  Di siste dagene har gått til å hjelpe thomas og familien med flytting og Igår var vi en vennegjeng som koste oss til langt på natt.

  Jeg vet ikke om jeg kommer til å starte å blogge igjen men følte bloggen trengte en oppdatering. Her er noen bilder fra di siste ukene

  //MarieBjørnstad

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits