MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det støver nedHer har det nok støva ned en den siden sist jeg var her og tror nok det kommer til å fortsette slik.
Var bare tilfeldig innom en tur nå og hadde en del meldinger i inboks så tenkte å bare få lagt ut et innlegg om hvordan ting og tang er.  
I det siste innlegget mitt skrev jeg jo om at min Bestemor hadde fått kreft. Hun har nå vært gjennom operasjoner og cellegift og alt står bra til med henne tross omstendighetene!
Jeg tilbringer mye tid med venner og Thomas om dagen og venter egentlig bare på at skolen kan begynne nå slik at hverdagene kan starte igjen. I sommer har jeg vært en tur på bø med familien til Thomas, vi har vært hjemme hos han og kjørt mye båt og vannski. Det har også blitt noen turer opp på hytta, en tur til tusenfryd, fester og selvfølgelig min egen bursdagsfeiring! Til helga er det klart for Aurskog Mart'n og mye morro. Desverre er Thomas og gutta borte i år så blir ikke noe spilling og slikt men jeg og Jeanett skal opp en tur og kose oss selvom!

Etter dette innlegget blir nok bloggen støva ned igjen. Var egentlig en liten oppdatering siden det har vært noen forespørsler om det. Jeg slenger med noen bilder fra ferien for å få lyst opp litt er på bloggen.

 

  • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
    hits