MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den gode/dårlige nyheten fra ahusHello :)
Som nevnt tidligere skulle jo jeg på ahus i dag. Da jeg kom dit måtte jeg vente i ca 30 min før legen min var klar. Svaret var sm tidligere. Dem finner ikke feilen og dem får ikke gjort noe. Men jeg fikk også vite at jeg blir ført over til ett nytt sykehus! Lovisenberg (?) I oslo. Jeg håper jo at di kan hjelpe meg for der er det kirurger som er spesialister på skuldre men et nytt sykehus vil bli skummelt! Jeg følge meg trygg på ahus! Det var et sykehus jeg viste om fra før av og jeg var blitt kjent med sykehuset. Nå skal jeg til noe helt ukjent å det liker jeg ikke.. får en ekkel følelse bare av å tenke på det. Men må man så må man.

Kirurgen sa også at det enten er en skade for at den går ut av ledd eller det kan være et brudd dem ikke finner. Men han var jo selvfølgelig ikke sikker så det er jo bare supert! Nå ender jeg opp med å gå rundt å grue meg og vente på å komme inn på det nye sykehuset. JEG HATER SYKEHUS
hva syntes du om sykehus
€Marie Bjørnstad

 • cupcakes  I dag skulle jeg jo egentlig vært med Thomas på kamp men siden jeg måttet ha sittet i den hallen i 4 timer valgte jeg å heller dra hjem til meg selv å være litt aleine. Formen er ikke helt på topp heller i dag. Å så snill om jeg er har jeg bakt cupcakes til han kommer tilbake! Han er nok sliten etter kamp så da er det godt med en varm dusj og cupcakes før vi drar opp til han igjen hvor vi skal se en film med familien hans og bare kose oss! Deilig helg! 
  Naam <3

  - Hva skal dere i dag?

  € Marie Bjørnstad

 • Min siste trening  Igår hadde jeg min siste trening på håndballen. Etter 6 år må jeg gi meg på grunn av skade. Det er ikke 100% frivillig men det er jo egentlig et valg jeg har tatt selv fordi jeg ikke vil ha mer vondt å fordi jeg skal inn på ahus iløpet av neste uke. Det var tungt. Har jo mange gode minner derifra men nå er det på tide å legge ballen på hylla og levere tilbake drakta.  


  En herlig gjeng og gode håndball spillere! <3 Kommer til å savne dere!

   

  Spiller dere håndball?

  € Marie Bjørnstad 

 • Nytt design  Hva syntes dere om det nye designe mitt?

  Skal bytte profil bilde men atm så går det ikke :(
  Hva syntes du?
  €Marie Bjørnstad 

 • Min bedre halvdel  Jeg er den jenta som hater falske personer, personer som bruker deg til noe eller personer som bare vil ha deg som venn i en liten periode. Jeg har ofte gått på denne smellen. Folk har ikke vist seg fra sin rette side når vi har møttes og jeg har bare vært en "støtte venn". 
  Første dagen på vgs gikk jeg inn i noe ukjent og jeg var bare godt kjent med en person i klassen min. Den første personen jeg kom ordentlig kontakt med var Jeanett. Jeg så med engang at hu var en ordentlig person. Etter en samtale skjønte jeg at vi var ganske like og etter to samtaler skjønte jeg at detta var ei utrolig bra Jente! Bare iløpet av noen få uker er Jeanett blitt en av mine nærmeste. Hun er den jeg alltid kommer til om det er noe, Hu er den jeg vet jeg kan stole 100% på. Vi er like på alle måter og det er bare helt herlig å ha en "tvilling" som henne! Hu betyr utrolig mye for meg! Som nevnt før på bloggen har Jeanett ME men hu er utrolig sterk! Man kan overhode ikke se det på henne. Hun er med i gum på skolen og aktiviteter med klassen! Hun har hatt det i 5 år nå å jeg unner henne det virkelig ikke :( En så fantasisk Jente burde være frisk og kunne gjøre det hun vil! Leve livet uten å tenke på sykdom og skader! Jeanett er en blid jente med et fantastisk fint smil! Hun er positivt og er man i nærheten av hu må man bare smile! 

  Jeg er så glad for at jeg ble kjent med deg Jeanett! Du er fantastsik! Du er en venn alle burde ha! Uansett situasjon klarer vi to å ha det gøy, vi ler og koser oss hele tiden! Jeg føler at jeg virkelig kan være meg selv rundt deg! Jeg gleder meg til skolen, jeg gleder meg til å komme hjem for å få fine/sexy/morsomme bilder av deg, du får meg til å smile og være glad hele tiden! Du er virkelig mi bedre halvdel!

  Vi har jo gått gjennom mye av det samme her i livet, og vi begge er veldig kjent med ordet ahus. Jeg er så glad for at jeg har noen som forstår.  Jeg er liksom ikke alene lenger. 
  Jeg vet at vi har et morsomt år på helse med mye latter forran oss og jeg gleder meg utrlig mye til å tilbringe det med deg! Du gjør skoledagen morsommere! <3


      
  € Marie Bjørnstad

 • Vanskelig valg  Nå om dagen står jeg ovenfor et ganske så vanskelig valg.. Jeg trives ikke som før på håndballen og jeg sliter jo fortsatt med skulderen. I dag skal jeg ha samtalen med treneren min og da må jeg nesten bestemme meg. Jeg er så sykt usikker nå. I går var jeg helt klar på at jeg skulle slutte men så satt jeg å mimre litt istad og så gjennom gamle bilder og da fant jeg ut at jeg har jo mange gode minner fra håndballen.. Men ting har liksom ikke vært som før etter at ejg kom tilbake så vil det bli nye minner? 

  Her har du noen av de gamle bildene jeg fant:

   
  På nannestad cup for leeenge siden

  Må si jeg kommer til å savne dette <3

   

  Har du vært borti et slikt valg?
  Hva syntes du?

  | Marie Bjørnstad | 

 • En dag med min nye tvilling  I dag har jeg og Jeanett hatt det veldig koselig. Vi hadde et litt surrete dag på skolen uten mye kosentrasjon og etter skolen dro på vi date og shopping <3
  Vi tok først en date på burgerking og derreter dro vi ut å shoppa! :) Jeanett kjøpte masse mens jeg holdt meg i det små.. hehe, sånn går det når man er blakk :P
  Her har du noen bilder fra dagen:

   
  Tvillingen min <3

  Vakre skapning

  haha

  vi er heeite

  søte vi :)
   

  Har mange fler bilder men nette ville ikke laste opp fler så di kommer senere!

  - Hva har dere gjort idag? 

  | Marie Bjørnstad | 

   

 • Første gang på nesten to år  I dag har jeg hatt min første kamp på nesten to år. Jeg er jo ekstra keeper i opptrening men har fått beskjed om å møte på kamper tilfelle hovedkeeperen skader seg. 
  Idag sier treneren at jeg skulle få spille di siste minnuttene. Har aldri vært så nervøs i hele mitt liv! Var drit kvalm og sjalv når jeg skulle ut på banen der..  men en ting på jeg si dere: JEG REDDA MITT FØRSTE MÅL I EN SERIEKAMP NOEN GANG!!  og jeg slapp inn null! For en følelse! <3  vi gruste nit/hak!! Bare skjekk den stillinga!


  35 - 10 mine dager og herrer! Har aldri hatt det så gøy på lengeee! 

   

  Nå sitter jeg og koser meg med Thomas etter at vi har vært på bowling med familien hans! For en helg!    

  - Hva har dere gjort i helga?
  - Klar for en ny uke?

  | Marie Bjørnstad |
   

 • Rømskog spa og resort  Da er man hjemme igjen etter en helg på spaa! 
  Har kost meg masse med kjæresten og familien min <3 Vi kom opp i 12 tiden på lørdagen. Da satt vi litt ute å ventet på resten siden vi hadde kjørt opp med motorsykkelen.
  Da alle var kommet avr det lunch så spa! Jeg tok hodebunn og asiktsmasasje. Må si det godt kan gjenta seg. Kvelden gikk til en god middag og masse kos. Vi våknet til en forkost buffe på søndagen og derreter dro jeg og thomas på hver vår kamp. Vår første kamp på leeenge! Han på herrelager og jeg på afsk/bsf men dette kommer jeg mer tilbake til i nytt innlegg ( som da havner over dette senere )
  Helge har vært utrolig velykka!

    

  I varmebassenget ute


  Venter på at sistemann skal bli ferdig med masjasje 


  Beste i dress <3

   
  Middaf 


  I baren 

  I varmebassenget ut med thomas og marius

   


  en liten tur i baren

  - Hva har du gjort i helga?
  |Marie Bjørnstad| 


      • Et hardt savn..  Nå kommer snart vinteren og da vet jeg at det er snart 3 år siden Matti dro.. 3 lange år uten min lille god venn
  For ca 3 år siden ringte en venn av oss og sa at hun hadde en hund som vi kan ha på lån en stund for å se om mamma ellerr pappa var allergiske. Send på kvelden kom den hjem til oss.
  En jack russel terrier på 4år men navn Matti (Malung jr man about town ) Jeg glemmer aldri det første møtet med han.. Han gikk rett bort til meg og jeg skjønte ved første blikk at det var noe spessielt med den hunden. Hele kvelden satt han på fange mitt, fulgte etter meg, og koste meg meg. Jeg falt pladask forhan.
  Hver morgen gikk jeg tur, når jeg kom hjem fra skolen, etter middag og om kvelden. Alle turer unntatt en var det jeg som tok. Dyr har alltid vært noe spesielt for meg men med matti var det no ekstra. I ca en mnd var han min. Vi gjorde alt sammen! Dro ut i skogen, løp, gikk turer, lekte, koste. Det var noe jeg hadde venta på hele livet! Å ha en hund! Men så kom dagen jeg hadde trodd ikke skulle komme.
  Pappa ville snakke med meg. Vi gikk ut i stua, jeg med matti på fanget. Han fortalte at både han og mamma hadde begynt å reagere og at han ikke kunne være hos oss lenger. Jeg gråt. mye.
  Den natta sov matti i min seng. Dagen etter så jeg han i bilen. det var siste gangen jeg så han. han dor tilbake.  Jeg savner matti for hver dag som går. Hver gang jeg ser en terrier skulle jeg ønske han var her. Når jeg legger meg om kvelden skulle jeg ønske han var her. Nå skulle jeg øsnke han var her. 
  Når snøen daler for første gangne er det vanskelig å holde tårene tilbake. det var da matti kom, og da han dro. Da en del av meg dro. 

  For ca et halvt år siden klarte jeg å samle meg sammen og jeg sendte en mail til Kennelen han var på etter at han var her. Jeg måtte bare vite om han levde. Di fortalte at han hadde det veldig bra og var kommet til en ny og koselig familie

  Det at en hund kan bety så mye for et menneske er helt utrolig, men som sakt, med matti var det noe eksta spessielt.
  Det tok meg langt tid å inse at ha ikke var der lenger. Jeg klarte ikke å forholde meg til dyr på samme måte igjen. Jeg var jo med dyr, og koste med dem ogsånt men jeg passa alltid på å ikke bli knytta.. Ett år senere møtte jeg Thomas. Og en dag jeg kom hjem til han ble jeg møtt av hunden hans raika i døra. Tårene kom og bildene av Matii dukket opp. Etter en god stund begynte jeg å knytte meg til raika. Jeg turte å slippe meg løs og være med hunden. Raika var utrolig snill men hun begynt å bli gammel. Jeg, thomas og raika gikk turer. vi løp på jordet. Vi var sammen. Jeg ble glad i hu. Thomas hadde også katter. Pusur og Harry. Jeg forelska meg pladask i den også. Jeg ble også knytta il findus som jeg har snakka om tidligere her på bloggen. Av alle disse er det bare harry igjen.

   

   

     

      | Marie Bjørnstad |


   

 • Vil ha ting slik det var før..  Jeg savner det å kunne spille håndball slik jeg vil.. jeg savner det å ikke måtte tenke over hvordan jeg kaster, hvor mye jeg løper på en trening.. Jeg savner det å kunne spille kamp med laget en tidlig søndagmorgen! Jeg har hatt denne skulderskaden i 3 år nå og for mange er det nok bare en liten skavank, men for meg har det endret mye.. Jeg har måttet gitt om håndballen i ett år, klarer ikke alt i gym som ødelegger karakteren min.. klarer ikke alltid å være med på ting andre er på.. Før slapp jeg å tenke over det. Nå må jeg passe på hele tiden. Jeg har begynt å spille håndball igjen men jeg har vært utespiller i 6 år og nå er mitt eneste valg keeper. Føler meg overhode ikke god nok. Føler jeg ikke hører hjemme der men det gjør at jeg kan være en del av håndballen igjen noe som er deilig! jeg føler at folk trur jeg bruker skulderen for å slippe unna ting.. Jeg klarer for eksempel ikke å være med på di hardeste og tungeste øvelsene på trening og da får jeg følelsen av at folk trur jeg egentlig bare ikke orker. Men jeg VIL! jeg vil føle meg slite og "død" etter en trening! Jeg vil føle at jeg virkelig har jobba!

  Skuldersøtte er tingen.. Den er jo bare i veien.. Første operasjon gikk rett vest.. Kirurgen er usikker på om jeg klarer en til.. Jeg mista noe av bevegeligheten i armen sist.. er redd for å miste mer nå. bare tanken på å måtte inn å operere igjen skremmer meg. Men det som skremmer meg mest er undersøkelsene jeg var gjennom.. Kontrastveske som jeg reagerte på.. bindt fast inni en mr trommel.. jeg hater hater hater slikt! Jeg skulle ønske skaden plutselig en dag bare ble borte.. at jeg slapp å ha den resten av livet. Jeg vil være med på ting med venner og jeg vil spille håndball! Jeg vet at det er folk der ute som har det værre enn meg! Jeg vet jeg ikke har noe å klage over iforhold til dere! Å jeg unner virkelig ikke noen for å måtte gi opp ting dem liker!

 • Kjærlighet holder deg frisk!  I dag har jeg hatt helsefremmende arbeid og da fant jeg en side om at kjærlighet er bra for helsa som jeg skal vise dere et utdrag fra:
  "Kjærlighet holder deg frisk
  At kjærlighet får oss til å føle oss vel, er vel ingen nyhet. Men visste du at det å være glad i noen faktisk er helsebringende?
  Forskning viser at det blant annet reduserer stress, forsterker immunforsvaret og lindrer smerte. Selv om nyforelskelse er noe av det som bringer frem flest følelser for andre, er ikke denne form for kjærlighet den mest virkningsfulle; her kan effekten faktisk være motsatt. Å være nyforelsket kan være fantastisk, men det kan også være smertefullt til tider. Disse svingningene opp og ned er en typisk stresskilde.
  Vil man høste de skikkelig gode helsefordelene fra sosiale forhold, trenger man en roligere og mer stabil form for kjærlighet. Det kan være en ektefelle, en kjæreste man har hatt i mange år, en nær venn eller foreldre. Poenget er å føle seg knyttet til andre mennesker og føle seg respektert og verdsatt.
  Her er ti helsebringende effekter ekte kjærlighet kan føre til:
  1. Færre legebesøk
  2. Mindre depresjon og rusmisbruk
  3. Lavere blodtrykk
  4. Mindre angst
  5. Smertestillende effekt
  6. Bedre stresstakling
  7. Færre forkjølelser
  8. Raskere heling
  9. Lever lengre
  10. Lykkeligere liv"
  Rart å tenke på at kjærlighet faktisk har så mye å si! Må si jeg er heldig da, for jeg har virkelig funnet kjærligheten!

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits