MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

is på vannet?
Idag dro jeg og pappa opp på hytta etter frokost for å snu båten itilfelle det snart kommer is vannet. Alt gikk greit egentlig, var litt kaldt men ellers gikk det bra :)

Idag har jo mamma bursdag så snart så kommer søstre mi for å spise middag. Skal bli godt å se henne igjen! Ikveld kommer også resten av familien og selvfølgelig Thomas. Han har kamp idag så lykke til Pus!

Hva skal dere idag?
MarieBjørnstad

 • Helgekos  Nå er jeg enderlig hjemme fra 70årslag. Var kjempe koselig men merka at kroppen ble sliten utover dagen. Fikk enderlig hilst på den nye fetteren min på 5,5 måneder! Han bar bare så herlig!
  Nå har jeg enderlig fått på meg god boksa og god genseren, for nå skal jeg slappe av. Imorgen har jo mamma bursdag så da får vi jo besøk da også. Dette er en fullstappa helg!

  Her er noen bilder fra bursdagen: Tok ikke så mange for glemte bort at jeg hadde med kamera  Thomas som har tatt bildene, så er det dårlig kvalitet, klag på han..
  ¤MarieBjørnstad
   

 • Kjærestekos  idag kommer faktisk Thomas igjen så idag skal vi kose oss med sjokoladefondue og en god middag! Setter stor pris på slike stunder! Jeg skal også hente min nye iphone etterpå! Eller den er ikke ny da, er brukt i ca 2 måneder men det overlever jeg! Gleder meg sykt! Det kommer til å bli en super helg! Lørdagen går til 70årslag for bestefar med hele familien og søndagen har mamma bursdag som feires med hele familien! Dette blir bra! Kommer nok noen bilder iløpet av helga ♥


  Hva skal dere i helga?
  ¤ Marie Bjørnstad

 • Angel  I've seen angels in the sky
  I've seen snow fall in July.
  I've seen things you only imagine to see or do,
  but I still haven't seen anything sweeter than you! ♥


  MY ONE AND ONLY

  ¤ Marie Bjørnstad

 • Fridag  Denne uka har egentlig vært slitsom som bare det så jeg merker at kroppen er glad for at det er fri i morgen! Det er sånn nettverksdag så da er vi elevene hjemme og bare slapper av! 
  Regner med at Thomas kommer ned en tur tidlig på dagen så det blir koselig. Ser han nesten ikke lenger så blir deilig å ha en hel dag sammen. Vi går jo på samme skole men han er bare med sine venner så  da ender det opp med at vi ikke sees iløpet av skoledagen og di to siste ukene har det ikke blitt så mye etter skoletid heller, men det er vel bare sånn det er noen ganger?
  I det siste har jeg nevnt mye om skoleabeid på bloggen og nok en gang sitter jeg her og skriver en naturfagoppgave om menneskene i regnskogen.  

  • Innledning ½ s
  • Hoveddel 2-3 s
  • Konklusjon ½ s
  • Kildehenvisning

  Er ikke alltid like gøy med skole nei.. 

  Dette bilde ble tatt i 9.klasse. Liker videgående men savner den tiden hvor alt ikke var s seriøst.   Hva har du gjort idag?
  ¤Marie Bjørnstad 

   

 • Søskensavn  Jeg har to søsken, en bror på 25 og en søster på 22. Søskene mine har alltid betydd mye for meg og da jeg bodde på lørenskog var vi sammen annenhver helg. Etter at vi flyttet til Aurskog har ting forandret seg. Dem fikk eget hus og flyttet hjemmefra. Min bror er alltid opptatt og innimellom lurer jeg på om han idet heletatt husker at han har en lillesøster som meg. Søtra mi snakker jeg mye med i telefonen men jeg ser begge to veldig skjeldent. Jeg tenker på dem hever dag og jeg savner dem veldig. Jeg har alltid sett opp til dem og di har alltid vært mine forbilder. Di har alltid vært noen av dem som har betydd mest for meg go jeg skulle ønske jeg møtte dem mer!


  Dere  betyr alt for meg


   - Har dere søsken dere er glad i?
  ¤Marie Bjørnstad

 • Til å dåne av  Fra jeg var liten har jeg alltid elsket og gått inn på badet etter at pappa hadde tatt på seg parfyme. Jeg husker at jeg elsket å gi han klemmer og i senere tid (nå) elsker jeg når gutter bruker ordentlig manneparfyme. Den lukten er så herlig! Har vel kjøpt litt for mange parfymer til thomas mens vi ahr vært sammen.. Når jeg lukter manneparfyme må jeg bare følge lukten innimellom, det er til å dåne av! Den lukten er bare så herlig!
  Thomas hadde en hugo boss parfyme engang å den er noe av det beste jeg har lukta på! Åfyy den var god! Men den har han desverre mista.. Anbefaller også calvin clein :) Den har jeg kjøpt til han nå, og den er good den å <3Hva syntes du om manneparfyme?
  ¤ Marie Bjørnstad

 • Love never fails
  ¤ Marie Bjørnstad

 • Day 6 - Noe du savner  Noe jeg savner er det å ha Matti rundt meg. Matti er en hund jeg hadde for noen år siden men som jeg har måtte levert tilbake siden begge foreldra mine reagerte på den. Vi hadde han på en måte på prøve så jeg var klar over at muligheten for å miste han med en gang var der men jeg ble knytta til Matti med engang, så savnet etter han tar stor plass i meg. Noe jeg har sliti med lenge.. Hvis jeg skal beskrive alt omigjen føler jeg at jeg bare kopierer ett innlegg jeg har hatt før. Jeg skrev om Matti for litt siden så hvis du er interessert kan du jo bare  trykke her :) 

  Har du noen du savner?
  ¤ Marie Bjørnstad
   

 • Navnet bak bloggen  Har vært noen som har lurt på hvorfor bloggen min heter Unsecuredme og her kommer forklaringa:

  For noe år siden haddde jeg en blogg som het thebearr.blogg.no den gikk egentlig veldig bra men fikk noen dårlige kommentarer og jeg mista ineressen for å blogge så jeg sletta den. Har lenge savna å blogge og istarten av 2012 opprettet jeg denne. Det var en periode hvor jeg var veldig usikker på hva som ville skje neste dag og om hva jeg ville. Jeg var usikker på hvor jeg sto i hverdagen og hvem jeg hadde rundt meg. Det er jeg ikke nå lenger. Jeg valgte og beholde bloggen selvom siden det var her jeg hadde fått lesere. Jeg er ikke usikker lenger men man får jo ikke enda navn og da jeg lagde bloggen tenkte jeg bare ikke over det..


  Var det en grei nok forklaring? :)
  ¤ Marie Bjørnstad

   

 • Anbefaling  "Jeg tenker nok du skjønner det sjølv"

   

  I denne boka får vi høre Ragnhild Gjerstand (mormor) historier om Chrisoffers liv. Stunder hos mormor og mormor, Aktiviteter ute på gården og stunder i hjemmet. 
  Mormor mener han er en aktiv og snill gutt noe som står i grell kontrast med stefarens beskrivelse av Christoffer som mener han er en svært vanskelig gutt og hanskes med.  
  Etter hvert i boka begynner det å dukke opp skader på guttungen. Blåmerker, kuler i hodet, skrubbsår. Og når mormor spør hva som har skjedd sier han bare "Husker ikke" 
  Formuleringa av tittelen i boka  "
  Jeg tenker nok du skjønner det sjølv" blir gjentatt flere ganger i boka. Spesielt da noen spør han om hvordan skadene har oppstått.
  Han var bare åtte år gammel da han ble funnet død i senga si hjemme den 2. Februar 2005.
  Det ble mange forskjellige saker ut av dette. Sakene ble først henlagt av politiet to ganger før den ble beordret etterforsket av Riksadvokaten.
  Barnet grusome stefar ble dømt til seks års ubetinget fengsel for  legemsbeskadigelse med døden til følge under særdeles skjerpende omstendigheter i 2008.
  Etter drapet på Christoffer fikk moren to nye barn med den senere drapsdømte stefaren. I 2012 ble moren fratatt omsorgen for disse barna av barneværnet grunnet omsorgssvik.

  Boken er skrevet om situasjonene frem til den dagen Christoffer dør. Jeg har lest den 3 ganger og den er like fantastisk hver gang. Den er ufattelig trist og tung å lese! Jeg anbefaler den på det sterkeste! Den inneholder masse følelser og mange tunge og vanskelige sider men den inneholer også en sterk historie om en 8 år gammel gutt alle burde lese om! En av di beste bøkene jeg har lest, men også en av di med mest tårer. Den går helt inn i livet til Christoffer. Mormoren har lenge sett forandringer i Christoffers oppførsel og holdninger og mistenkt at noe har skjedd i hjemmet.  Dette står i obdusjonsrapporten hans:

  Om dødsårsaken konkluderer VI med at det er overveiende sannsynlig at dødsårsaken er alvorlige hjerneskader etter gjentatte alvorlige hodetraumer, minst to hjernerystelser i løpet av to uker. Det siste hodetraumet ga til slutt så alvorlige forandringer i hjernens kjemiske prosesser slik at kontrollen over vitale funksjoner stanset opp. Christoffer hadde også papir i nese og svelg da han døde. Ut ifra erfaring, mener Grøgaard at syke barn ikke putter noe i munnen, og at noen andre må ha puttet papiret i munnen på Christoffer.

   

   Det er helt ufattelig at noen kan gjøre noe sånt mot et lite barn! Jeg blir så irritert, sur og trist på samme tid! Bare å høre navnet eller se at bilde av han stikker det i brystet mitt! Det er så ufattelig..
  Den Norske Bokdatabasens omtale:
  Denne boken forteller historien om Christopher Kihle Gjerstad som døde da han var åtte år. Stefaren ble dømt for å ha mishandlet gutten til døde. Forfatteren gir et bilde av Christoffers oppvekst og adferdsvansker, og problemene som oppstod da moren fikk en ny samboer.
  Forlagets omtale:
  Christoffer Kihle Gjerstad ble bare åtte år. Først fire år senere ble stefaren dømt for å ha påført gutten skadene han døde av. Moren er fremdeles under politietterforskning for medvirkning. Hva får voksne til å mishandle et barn til døde? Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen, helsevesenet, politiet eller andre offentlige instanser skjønner hva som skjer - før det er for sent? "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl", svarte Christoffer alltid når han ble spurt hvor alle skadene kom fra. Det vil du også gjøre når du har lest denne boka.

  «Hva får voksne mennesker til å mishandle et barn til døde?
  Og hva gjør at verken den nærmeste familien, skolen,
  helsevesenet, politieteller andre offentlige instanser
  skjønner hva som skjer - før det er for seint?.» 
  (sitat fra boka)  Her er noen likter dere burde lese!

   http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/christoffer-var-livredd-for-aa-dra-hjem-rett-foer-han-doede-3738307.html

  http://www.dagbladet.no/2012/03/23/nyheter/innenriks/christoffer-saken/barnemishandling/rettssak/20812494/

  http://tb.no/nyheter/christoffers-mor-domt-til-fengsel-1.7196260

   

  Dette ble et veldig rotete innlegg men har du lest noe om det? Isåfall, hva syntes du?

  ¤ Marie Bjørnstad

   

 • Day 1 - Noe du gruer deg til  Noe jeg gruer meg til må være det å komme på et nytt sykehus. Har jo blitt overført fra ahus til lovisenberg i oslo og det syntes jeg egentlig er veldig skummelt. Da jeg kom til ahus kjente jeg jo sykehuset fra før av og jeg viste litt om det. Det skaper jo en viss trygghet når man skal begi seg inn på noe nytt og jeg hadde vel egentlig ikke hørt om lovisenberg før nå.. Skummelt..
  Har hørt at sykehuset er veldig bra da, og det er jo en god ting! Så får ejg bare håpe på at dem tar meg like godt imot som ahus og at dem finner feilen :)   ¤ Marie Bjørnstad

 • Den fødte fotomodell!  I dag så var jeg en tur hos Martin med Thomas. Der er jo selvfølgelig den lille gutten min Findus! Han er en så herlig hund! En av mine betevenner <3
  For øyeblikket er han litt dårlig fordi han har væske i buken men han driver med leger ogsånt for å ordne det.. Men det jeg skal frem til er at når jeg tok opp kamera mitt idag hoppet hann rett opp i sofaen og stilte seg fint opp! Han pleier aldri å sitte rolig nesten! Så her er bildene har min fødte fotomodell, Findus <3

   Se magen hans da... Den er litt større en vanlig..
  Er han ikke bare bedårende? 
  ¤ Marie Bjørnstad 

 • Topp 10  Tenkte jeg skulle ta litt topp 10 av div.ting så kos dere :) Skriver det ikke i rekkefølgen det skal være i, ramser bare opp 10 ting! :)

  Topp 10:

  Jeg hater

  1. Falske folk
  2. Unge løse jenter
  3. Løgner
  4. Utroskap
  5. Vond lukt
  6. Lange dager
  7. Å være aleine
  8. Å føle meg ensom
  9. Dårlige dager
  10. Kulde  Jeg liker

  1. Folk som smiler
  2. Dyr
  3. Unger
  4. Varme dager
  5. Sosial med venner
  6. Tradisjoner
  7. God mat
  8. Mobilen min
  9. Ekte kjærlighet
  10. Ekte personer  Jeg avskyr

  1. Edderkopper
  2. Ekle dyr
  3. Edderkopper
  4. Store biller
  5. Edderkopper
  6. Mobbing
  7. Edderkopper
  8. Bitching
  9. Edderkopper
  10. Regn  Jeg digger

  1. Latter
  2. Smil
  3. Glede
  4. Kjærlighet
  5. Søtsaker
  6. Å få roser
  7. Barne latter
  8. Barne smil
  9. Mobilen min
  10. Venna mine¨

  Hva er din topp 10?
  ¤ Marie Bjørnstad 

   

 • the beauty and the beast  Her om dagen så jeg på et tvprogram kalt the beauty and the beast men husker ikke helt kanal. Det er et program om en som har ansiktsfeil og en som er helt opptatt av utseende ( Forkjellige personer fra gang til gang) Ihvertfall, jeg syntes det programmet var utrolig bra! Di to personene skulle tilbringe to uker sammen, altså en uke i hvert liv. Det var om en gutt som hadde aktisktfeil trur det het theater down syndrom men er ikke helt sikker. Han var helt fornøyd med utseende sitt selvom han ikke så ut som oss andre. Jenta han møtte brukte 4 timer på å sminke seg, å kle på seg. Hver morgen trente hun to timer, tok sol i to forkjellige studioer, hu hadde hatt mange plastikk operasjoner og ventet den 3. operasjonen for større bryst og planla fettsuging av ansikt, mage, armer og lår + at hu ikke likete håret sitt så hu satt inn nytt løshår hver 6. uke og dette hadde hun gjort så lenge att hun hadde blitt skalla noen steder på hodet,-Jenta hadde tilogmed nattsminke! Jeg syntes det er helt sykt! At noen kan overdrive så mye! Hu lærte jo såklart mye av å møte en med theater down syndrom og hu tok ikke noe ny puppeoperasjon eller fettsuging men jeg syntes det er drøyt selvom! 

  Programmen lærer jo oss seere også om at alle er vakre på sin måte noe jeg syntes er utrolig bra!
  Mange fokuserer for mye på å se bra ut at det rett og slett blir mye av det gode.. Man er vakkrest når man klarer å se litt naturlig ut! Det er greit med sminke, bruker jo det hver dag selv, men det finnes grenser av hvor mye man skal bruke syntes nå jeg!  Hva syntes du om slike?
  ¤ Marie Bjørnstad 

 • Det å godta seg selv  Det å godta seg selv kan være vanskelig for mange, og jeg trur vi alle har hatt våre stunder hvor vi har sett oss selv i speilet og bare tenkt "Herregud som jeg ser ut.." Noen har disse øyblikkene få ganger mens andre har det hele tiden. Men en ting må man huske! Alle er unike. Ingen har di samme trekkene, den samme nesen, munnen eller øynene. Ingen har den samme kroppen eller det samme utseende! Alle er vi forskjellige, alle er i unike og alle er vakre på sin måte. Det kan være vanskelig å se seg selv i speilet om morra å tenke " heisann, i dag var jeg fin" men for di som kan det så skaffer det en utrolig selvtillit og et godt selvbildet i lang tid! Prøv det! 
  Ingen personer her i verden er perfekte og mange har noe di vil endre på. Mange skulle kanskje ønske at dem hadde kroppen til en spesiel kjendis eller modell, men slik er det ikke. Mange skulle ønske dem hadde smilet, øynene eller nesa til andre med det har dere ikke. Mange skulle kanskje ønske dem sang som Adele men det gjør dere ikke hvor det er det bare hu som kan.
  Hvorfor ønsker man egentlig å være noen man ikke er? og hva trengs for å kunne bli fornøyd med seg selv?


  Man kan få selvtillit fra mange steder. Jeg selv har litt selvtillit og den kommer av venner, familie og kjæreste. Jeg vet at vennene mine liker meg for den jeg er, noe som gjør at jeg blir mer trygg på meg selv. Kjæresten min gir meg ofte komplimenter noe som varmer veldig. Jeg stoler jo veldig på han og jeg vet at når han sier det så mener han det (håper det ihvertfall)  Dette skaper jo et gpdt selvbilde av seg selv og man føler seg mer trygg i hverdagen! 

  Hva gir deg god selvtillit?
  ¤ Marie Bjørnstad 

   

   

 • Jeg lever, pappa  I går kjøpte jeg meg en bok jeg har ventet lenge på å få lese! Den heter "Jeg lever, pappa"


   

  Dette er en bok fra utøya. Jeg er veldig glad i å lese bøker som er sann historie og jeg griner nesten alltid. Mine yndlingsbøker er

  • Idas dans ( om en kreftpasient på 18 år ) 
  • Kjør meg til slottsparken & Livet etter slottsparken ( En jente som bruker dop )
  • Noe i meg er sterkere enn meg ( en jente som har anorkesia )
  • Regine stokke sin dagbok ( en jente som har kreft )

  Disse bøkene er noen bøker som har gjort inntrykk på meg og som jeg aldri kommer til å glemme trur jeg. Dem er så godt skrivi og dem inneholder så mange følelser at jeg har lest alle sammen flere ganger og griner like mye jber gang. 
         Har dere lest noen av dem?

  ¤ Marie Bjørnstad

 • Ny header  Hva syntes dere om den nye headeren?

  ¤ Marie Bjørnstad

 • Hos min kjære  Første delen av høstferien har gått til å være hos faren til thomas og litt hjemme hos han. Etter skolen på fredag tok vi turen rett til kongsvinger hvor faren hans bor. Der var marianne alt kommet ( søstra hans ) Så hu og jeg ble igjen i leiligheten mens thomas og ole ( hans far ) dro til verkstedet for å mekek litt. Jeg og marianne bakte rundstykker og kaker til di kom tilbake. En ordentlig koselig start på ferien! Lørsdagen gikk til billøp og en tur hos bestemor og  Søndagen gikk til å pakke ut alt og rydde ut alt av dem gamle verkstedet og få det inn i det nye, dette fortsatte vi også med på mandagen før vi dro hjem i bursdag til pål sverre med thomas sin familie og jeg har sovet hjemme hos thomas sin mor til idag! Må si jeg har hatt en utrolig fin start på ferien! I morgen vil det bli baking og pakking før vi reiser på hytta på torsdag Der har det heller ikke vært nett så vet ikke om jeg får blogga så mye :(
  Hva har du gjort i ferien?
  ¤ Marie Bjørnstad 

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits