MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg vil....Komme meg tilbake til trening
Etter skaden for ca 5 år siden klarte jeg håndballen i ett år før jeg måtte operere skulderen. Og da denne operasjonen gikk galt kom jeg meg aldri tilbake på håndballbanen. Sto keeper to kamper iløpet av en hel sesong. Vanligvis var jeg banespiller. Det var tungt og alt av trening ble langt på hylla. Jeg fikk treningsforbud og kroppen fungerete ikke lenger. Men nå har jeg bestemt meg for å komme tilbake! Uansett hvor vondt det gjør så tenger jeg det. Jeg skal presse kroppen så langt jeg klarer og jeg skal komme meg i form igjen! .. Få et bra kosthold 
Og spise masse sunt og variert. For å komme dit jeg bil med trening må jeg begynne å å spise sunt og variert. Livet som student byr på mange fristelser med lettvint mat. Jeg må begynne å lage meg matpakke som er sunn, spise jevnlig, få rutiner, og ikke minst spise variert! Da kan jeg kanskje etterhvert komme meg til den kroppen jeg vil ha også. Masse frukt og grønt!  

.. Kunne være glad hele tiden
Uten bekymringer. ikke tenke så mye. Legge ting bak meg, ikke tenkte så mye. Leve livet og ikke alltid se på alle konsekvenser. Jeg skal være glad og smile! Jeg skal være meg selv, jeg skal ikke gjemme meg bak en maske!.. prestere bra på skolen 
Jeg har innsett at jeg ikke kan prestere like bra som jeg har gjort på vgs. Kravene er høyere og studie er vanskeligere. Men jeg skal jobbe hardt og ikke gi opp! Jeg skal gjøre mitt beste selv om det kommer tunge tider. Jeg skal komme meg gjennom det og jeg skal gå ut av høgskolen med tittelen som sosionom! Jeg skal finne rutiner, studieteknikker og ting som fungerer for at jeg skal lære. Jeg skal finne metoder for å holde motivasjonen oppe, for å få meg opp om morran og inn til Oslo. Jeg skal klare det. Jeg skal ikke stryke.Alt dette skal jeg få til nå. Jeg skal jobbe med mot det og innen 2016 er over skal alt dette jobbes med og mye være gjort! Jeg skal jobbe med meg selv. Ta meg selv i nakkeskinnet og utføre det. Har tenkt på det alt for mye men aldri gjort noe med det. Nå er jeg lei. Nå skal det skje en forandring! 

//MarieBjørnstad

 • The Bucket List  Dette må jeg gjøre før jeg dør:

   

  Reise til Paris - Paris ser så fantastisk ut at dit må jeg bare dra! Og må selvfølgelig da til Eifiltårnet   

  Dra på date i paris - Har jo en sammenheng med det over men er virkelig noe jeg må oppleve!  Ta tatovering - En dag skal jeg manne meg opp til å ta en tatovering! Har allerede bestemt meg for å ha en som skal symbolisere meg og mine 2 søsken så får vi se om det blir noen fler etterhvert.   Finne den rette - Tenk deg det å finne en å kunne dele resten av livet sitt med. 

  Ha et stort bryllup - Tenk å kunne være prinsesse for en dag, gifte seg med den rette, ha alle de nærmeste rundt deg og feire!   Se bestevenninna mi gifte seg lykkelig - Jeg nekter å dø før jeg har fått opplevd dette! Jeg skal se henne gå til alter og felle en tåre! Den som får hu er heldig!  Kjøpe meg en hund - Mennesket beste venn. Når jeg er ute av huset her hjemme med en allergisk mor og far skal jeg endelig få kjøpe meg en hund! Det er et must! 


  Vakre Theo hjelper meg med Eksamen

  Reise på en lang roadtrip - Uten mål og mening. Bare ha noen holdepunkter.  Reise med en gjeng og bare ha det gøy!  Være i god form og tilbake med trening - Har ikke fått trent ordentlig siden skaden for snart 5 år siden. En dag skal jeg være tilbake! 

  Løpe maraton - Blir nok ikke noe helmaraton men skal delta på et maratin, om det så må bli 10km bare for å oppleve det.Og hadde vært veldig gøy å være i form til det!  Kristiansand dyrepark - Alltid hatt lyst til å reise dit! så dit skal jeg ved første anledning. 

  Ordentlig hyttetur med de nærmeste venna - God mat, herlige mennesker, godt å drikke, hytte, vekk fra alt og masse morro! Og sitte oppe hele natta og få med både solnedgang og soloppgang.   Ikke ha uvenner eller hat til noen - Tar alt for mye energi og er så undøvendig! Snakk heller om ting og mye bedre å ordne opp.  Se Manchester United spille kamp på Old Trafford - Alltid vært et ønske. Pappa og bruttern dro uten meg for to år siden. Var snill og tok med drakt og genser hjem men holder desverre ikke. Må dit selv!

  Har du noen ønsker du må gjøre før du dør?
  //MarieBjørnstad

 • Den andre halvdelen  Siden Marie nå har blitt så flink med bloggen sin igjen er det obligatorisk at jeg også får lov til å komme med et lite gjesteinnlegg. Nå har det seg sånn at jeg har flyttet til Aurskog, som vil si at vi to bor nå to minutter unna hverandre sånn ca. og vi liker'e! Nå har vi så mye tid sammen, og får gjort mye mer sammen uten all den planleggingen som vi måtte drive med før. Det er så deilig!

  Jeg er da den andre halvdelen hun ikke blir kvitt. Vi møttes første dag første videregående, og siden den dagen har vi pratet så og si hver dag. Og prater vi ikke på et par dager er vi bare et tastetrykk unna. Er ikke alltid samtalene har noe innhold egentlig, men det er veldig deilig at vi ikke må analysere hvert eneste ord når vi sendere noe men bare spytter ut alt. Det beste er vel at vi ikke trenger å snakke hver gang heller, vi kan bare se på hverandre og den andre vet akkurat hva som var ment. Noe som er bedre enn det skal en lete lenge etter! 


  Nå har vi fått jentetid her da min samboer har gått til naboen, så da blir det godteribollen og tv. Marie må gjøre litt på eksamen da, men det er obligatorisk at jeg må plage innimellom da jeg ikke går på skole dette året her, hihi! De andre gangene har det skjedd veldig mye når vi har vært alene, ommøblert hele etasjen vår pluss litt til, ehe, men vi har vært veldig flinke og ting har virkelig fått kommet på plass nå, og det er vel takket være hjelpen til Marie. Jeg sender samboer over til naboen og inviterer Marie, da blir det fart på ting, hihi. Men nå er det ikke så mye å gjøre da, enn så lenge, haha. Er vel noe som blir nytt i løpet av fremtiden, og da får hun jaggu komme igjen! 

  Men nå sier jeg takk for meg, skulle egentlig bare innom for å gi et lite pip. Er så koselig at bloggen her har blitt børstet støv av. Og vi gjør ganske mye som vil si at hun vil ha noe å blogge om, så skal pushe på, hihi! Men nå takker jeg for nå, men dere vil nok høre fra meg om ikke så lenge igjen!

 • 15 ting du kanskje ikke visste om meg  1.  Jeg stiller alt for høye krav til meg selv. Spesielt når det gjelder skolen. Skal gjerne prestere godt i alt selv om jeg egentlig veit at jeg ikke klarer det. Spesielt nå på høgskolen. 2. året på videregående gikk jeg ut med bare 5'ere og 6'ere. Tredje året gikk jeg påbygg så gikk litt ned. Men føler jeg må prestere like bra på høgskolen og blir fort skuffa over en C selv om det egentlig er veldig bra.

  2. Jeg blir veldig fort usikker på folk og sliter med å slippe folk innpå meg. Men når jeg først stoler på deg så varer det livet ut. Med mindre du gjør noe dumt og viser det motsatte da. 

  3. Jeg er verdens dårligste på å ta imot ros og komplimenter. Klarer ikke ta det til meg eller glede meg over det. Spøker det heller bort eller skifter samtaleemne.

  4. Jeg husker bittesmå ubetydelige detaljer i årevis. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn spikrer det seg fast bedre enn noe annet. Spesielt små kommentarer eller ting som blir tolka feil. 

  5. Jeg hater å være aleine. Kan godt sitte aleine etter skolen eller før skolen men når kvelden kommer så hater jeg det. Bare det å gå å legge seg og vite at huset er tomt er en ekkel følelse.. og jeg skrur på alle lys og gjerne musikk i alle rom. 

  6. Jeg er veldig følsom og kan lett begynne å gråte. Kan begynne å gråte av reklame bare. Sitter ofte å ser på ''velkommen hjem'' på TV2 Bliss. Der er det en mor eller far som er i militæret som kommer hjem og overrasker ungene sine. Jeg sitter og hulker og tårene renner gjennom hele programmet! 

  7. Jeg er konstant sulten og er jeg ikke sulten har jeg fortsatt lyst på mat. Har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg åpner kjøleskapet i løpet av en dag for å se om det er noe godt der. Men det er ikke få! 

  8. Jeg er sta som et esel og tror som oftest at jeg alltid har rett. Så ikke vits i å diskutere med meg. 

  9. Jeg hater å snakke i telefonen med mindre jeg føler meg trygg på deg. Er jeg trygg på deg kan jeg godt snakke med deg i flere timer i strekk, men er jeg utrygg så svarer jeg rett og slett ikke

  10. Jeg har ei bestevenninne jeg ikke klarer meg uten. Må bare prate med henne selvom samtalen ikke har mål eller mening. Og er når jeg er med henne jeg virkelig kan slappe av og være meg selv. Så veldig glad hun endelig har flytta nærmere meg. Og veit at selvom vi ikke har snakka på noen dager er hun bare en telefonsamtale unna.

  11. Jeg er pappa sin trofaste supporter og største fan når han løper maraton. Står alltid på sidelinja og føler med på tiden, møter han rundt i løypa og tar han imot i mål. Er generelt egentlig veldig fan av den flinke pappa'n min.

  12. Jeg elsker å gå i kjole. Men tør nesten aldri å gjøre det offentlig. Vet ikke hvorfor men ender altlid opp med å skifte selvom det å gå å kjole er noe av det beste jeg vet.

   

  13. Jeg er avhengig av å ha vennene mine rundt meg. Hater å reise bort og ikke ha med meg noen av dem.

  14. Jeg er ofte avhengig av å få godkjennelse og bekreftelse på at jeg er god nok. Jeg er usikker på meg selv å trenger å høre at jeg er bra nok. At ting er greit.

  15. Jeg er veldig svak for hunder. Egentlig dyr generelt men er du en hund, da har du vunnet hjertet mitt. 

  //MarieBjørnstad

 • Han kapret hjertet mitt  Har du noen gang sett noen så nydelige at du faller for dem ved første blikk? Øyene bare borrer seg inn i dine, ansiktet blir brent inn på netthinnen og du får ikke personen ut av hodet?

  Søndag 19 juli fikk jeg se dette vakre vesenet som skulle kapre hele mitt hjertet. Han var helt fantastisk? kan ikke beskrives engang. Jeg elsker han og det vil jeg alltid gjøre.

  Det var søndag 19 juli og jeg hadde lagt meg og klar for å sove. Like før jeg sovner tikker det inn en melding på mobilen min. Den er fra pappa. Jeg prøver å åpne øya for å lese meldinga. Jeg er jo på bø i Telemark. 3 timer hjemmefra. Pappa er på hytta på Rømskog. Første tanke er at noe er galt. Hvorfor skulle han ellers ta kontakt så seint? Det første jeg ser er bilde av en nyfødt gutt etterfulgt av teksten '' gratulerer som tante til en gutt på 2900 gram. Søss ringer deg så fort hun kan '' Jeg leste meldinga 5 - 6 ganger før jeg begynte å vekke de rundt meg. Tårene rant. Gledestårer.  6 uker for tidlig kom han. Helt uten forvarsel. 2900 gram. Knøtt liten. Tatt med tang og født med blåveis. Han var et vakkert lite prematurbarn som var hjertelig velkommen inn i familien. Fikk fort påvist gulsot. Fikk sonde fra dag en. Klarte bare få i seg 5ml av 50 ml av den maten han skulle ha.Sleit med hodepine etter tanga så gikk på smertestillende. Lå til overvåking hele tiden. Lå på sykehuset til 29 august. Da fikk han komme hjem. Fortsatt med sonde og hjemmesykepleier to ganger i uka. Besøksforbud fra familien. Men tantehjertet klarte ikke holde seg unna og sneik seg innom å hilste på. 12  august kunne vi puste lettet ut. Sonden var borte, han spiste selv og ble endelig skrevet ut av ahus. Nå var han hjemme på egenhånd.

  Nå er vakre Jonas blitt over 4000 gram. Han vokser seg til og får stor oppmerksomhet fra alle rundt seg. Han er en frisk liten gutt og klarer seg utrolig bra. Jeg er så stolt av han. Han har vært sterk og jobba seg oppover! Jeg kunne faktisk ikke vært en mer stolt tante! Jeg elsker rollen som Tante. Det er bare helt Herlig. Jeg skal stille opp for han, passe på han og lære han alt jeg kan! Han kapra virkelig hjertet mitt fra dag en. Har så lyst til å bare vise han frem for hele verden slik at alle kan få oppleve han. Han er helt unik. Han er perfekt. 


  //MarieBjørnstad

   

   

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits