MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

GjestebloggingHei alle leserne til Marie, nå er det tvillingen hennes som blogger. Mitt navn er da Jeanett, og har tenkt til å fortelle kort om vennskapet til meg og Marie.

Jeg møtte Marie for første gang da vi begynte på vgs, og havnet i samme klasse. Hun smilte mye, men havnet i andre siden av klasserommet enn det jeg gjorde, og derfor pratet ikke vi så mye sånn helt på starten. Lærerene våres tar stadig feil av oss, og det var vel da vi også begynte å se at vi var ganske like. Da vi skulle sammarbeide om en oppgave fikk vi pratet en del, og fant ut at vi er ganske like på alle måter. Det var nesten skummelt, men det mest tragiske er at jeg ikke har sett eller møtt henne før vi begynte på vgs. Men den dag idag prater vi sammen nesten hele tiden, om vi er på skolen eller hjemme har ingenting å si. Skjer det noe sender vi det til hverandre med en gang slik at ingen av oss går glipp av noe. Vi har samme smak på gutter, og har de samme meningene om alt. Helt sprøtt!
En annen ting er at vi sier de samme tingen likt mange ganger, så folk ser rart på oss, haha.. Men ja, et annet tegn på at vi tenker likt! 

Dette var kort fortalt, for det er ikke så mye å fortelle om det egentlig. Vi er like på nesten alle måter, både i utseende og personelighet. Derfor er vi blitt kalt tvillingene av alle i klassen og andre venner. Vi finner på mye sammen, og forteller hverandre om alt. Marie har kjent meg i 4 mnd, men kan hele livshistorien min. Hun kan alt, og vet om de innerste hemmelighetene mine nå. Trenger jeg å snakke med noen vet jeg at jeg kan gå til Marie, og at jeg kan stole 100% på henne. Jeg har aldri åpnet meg så fort for en person før, men med Marie fikk jeg en følelse om at det gikk bra, og det gjorde det jo også. 

Jeg er så glad for at jeg møtte denne jenta, og vi kommer til å finne på veldig mye sprøtt fremover, så følg med!


Dette er da meg, Jeanett


Et av de første bildene vi tok sammen

Har dere møtt noen som er helt lik dere selv?

Jeanett Ranvik

Besøk bloggen min HER 

 

 • Design  Er det fler enn meg som ikke får midstilt ogsånt i innlegga?
  Innlegga mine ser rotete ut siden midstillinga ikke alltid vil men.. 

 • Out in the rain  Har jo vært hos Gulli fra igår til i dag og kost meg masse! Var å så på cheertrening i går fordi Gulli er trener på et lag! Var morro å se dem stunte ogsånt! Etter det dro vi hjem til Gulli og kosa oss med en god middag og masse jente ting på kvelden! Nå er det bare en time til deg jeg skal dra hjem for det er jo farsdag i dag! Blir en god middag med familien hos farmor og farfar :))

  Nå har vi nettopp vært ute i regnet her i oslo for å lufte hundene!

  Obi er bare så søt!
  Dem har også fått en valp som heter Leia som bare er helt nydelig!

  Lei har blå genser mens Obi har refleksvest

  Hva skal du i dag?
  MarieBjørnstad

 • Day 2- Noen ting du vil si til 4 personer  Da er vi kommet til dag på på min days challenges og dagen oppgave er ?? noe du vil si til 4 personer?? så her kommer det.

  Thomas Kristiansen:
  Er vel kanskje ikke en stor bombe at jeg valgte deg?
  Jeg ville bare si at du er en fantastisk person og at du betyr veldig mye for meg! Vi har vært gjennom mange oppturer og nedturer i forholdet men vi har kjempet oss gjennom det sammen. Vi står sammen uansett hva og jeg er utrolig glad for at jeg har deg ved min side. Jeg stoler 100% på deg og jeg vet at du er der for meg når jeg trenger det. Når jeg vet at jeg har deg ved min side kan jeg mestre så mye mer enn jeg hadde gjort uten deg. Du får meg alltid i godt humør! Du har alltid vært min lille ??smileyface??
  4  januar i fjor gikk vi inn i et forholdet etter mange år som venner. Den dag i dag angrer jeg ikke et sekund på dette! Du vet godt at jeg lenge var usikker pga vennskapet vårt men etter den dagen du kyssa meg viste jeg at du var den rette! Om 59 dager har vi vært sammen i to år! Det har vært to fantasike år med masse minner og mye morro. Etter at jeg ble sammen med deg har jeg opplevd mye nytt. Du har tatt meg med på verkstedet og
  jeg har faktisk skrudd! Du har lært meg og kjøre krosser, jeg har sitti på med motorsykkel, dytta rundt på biler, og jeg har vært på billøp! Vi har gjort masse annet sammen også! Det er ting jeg aldri kommer til å glemme! Du har fått meg til å prøve/være med på ting jeg ikke trudde jeg skulle men jeg har syntes alt sammen har vært morsomt! Du får frem det beste i meg du, Thomas! Du skal vite at jeg elsker deg utrolig mye! 
  Jeg kan skrive side opp og side ned bare om deg, men du vet godt hva jeg føler og mener så skriver ikke alt.


  Herligheten min <3

  Jeanett Ranvik:
  Jeg kjente ikke deg før videregående men vi fikk god kontakt allerede etter første skoledag! Du har alltid ett smil om munnen og du har alltid en smart (dårlig) kommentar på lur! Jeg er veldig glad for at jeg ble kjent med deg! En dag uten deg på skolen er jo en dag uten mål og mening! Du er en utrolig herlig jente som det er umulig å ikke bli glad i! Du er alltid blid, hjelpsom, støttende og oppmuntrende. Jeg vet at om det er no så kan jeg komme til deg noe jeg setter utrolig stor pris på! På veldig kort tid er du blitt en av mine nærmeste! Du vet mer om meg enn mange andre som har kjent meg mye lenger enn det du har gjort og det sier vel kanskje litt? Jeg har det utrolig morsomt sammen med deg! Vi har det alltid morsomt i timene ( noe lærerne kanskje ikke alltid setter like stor pris på ) og vi koser oss i friminuttene! Jeg får ofte utrolig vakre bilder av deg som kommer til å bli minner for livet! Vi har allerede skaffa minner og jeg vet at det kommer til å bli mange fler! Uansett situasjon klarer vi to å ha det gøy, vi ler og koser oss hele tiden! Jeg føler at jeg virkelig kan være meg selv rundt deg!  Vi har jo gått gjennom mye av det samme her i livet, og vi begge er veldig kjent med ordet ahus. Jeg er så glad for at jeg har noen som forstår.  Jeg er liksom ikke alene lenger. 

  Jeg vet at vi har et morsomt år på helse med mye latter forran oss og jeg gleder meg utrolig mye til å tilbringe det med deg! Jeg kan vel for så vidt skrive mye mer om deg også men jeg får prøve å begrense meg!

  Inger Lise bjørnstad:
  Det å ha deg som søster er noe jeg setter utrolig stor pris på. Du og ove har alltid forbildene mine og det vil dere alltid være! Du har klart så mye her i livet når det gjelder skole og utdanning, og jeg vil så gjerne være like flink som deg! Etter at jeg flytta til Aurskog ser jeg deg ikke så ofte som før men jeg vet at du er her for meg og at du bare er en telefonsamtale unna. Jeg unner deg virkelig det beste her i livet! Du betyr så mye for meg. Å ha en søster som deg er bare helt fantastisk!

   

  Marianne Gulli

  Du er en av di som maste og maste om at jeg burde bli sammen med Thomas noe som var utrolig morsomt og koselig på samme tid! Du er utrolig morsomt å være sammen med og vi har mange lange samtaler på telefon iløpet av uka! Vi opplever mye av det samme når det gjelder noen som vi er veldig glad i og som står oss nær! Du er dattera til kjæresten til moren til Thomas og vi opplever mye av det samme som skjer der oppe. Jeg har fått inntrykk av at jeg vet mye av det som skjer rundt deg og at du stoler på meg. Jeg liker veldig godt å snakke med deg om ting for jeg vet at du forstår. Du får meg veldig ofte til å smile! Selv når vi sitter barnevakt tidlig om morgningen. Vi har hatt masse moro sammen og jeg setter utrolig stor pris på minnene våres og jeg håper det kommer mange fler! Utrolig glad i deg Gulli!


  Er utrolig glad i dere alle sammen! Kunne skrivi mye mer men da trur jeg ikke noen gidder å lese det så prøvde å begrense meg mest mulig!♥

  Har du noen du er ekstra glad i?'
  MarieBjørnstad 

 • Takk pappa  Idag da pappa kom hjem hadde han med noe til meg! Jeg bare elsker roser over alt på jord og nå fikk jeg en hel bukett!
  Snille, snille pappa! ♥

  MarieBjørnstad 


 • Hundeparken  Da er jeg kommet hjem etter nok en fin helg! Har som sakt vært i kongsvinger med Thomas og kost meg masse! Idag før vi dro var vi en tur i hundeparken med zippo! Det var koselig. Til slutt kom det en hund til og di løp rundt og lekte. Var utrolig søtt å se på!

  En tørst hund etter mye løping.


  Etter det dro vi til Kløfta for å se Thomas spille kamp og selvfølgelig vant dem! Utrolig spennende å se herrelaget spille! Det skjer utrolig mye og di er så aggressive! 
  Nå skal jeg snart på gravlund å tenne lys!

  Hva har dere gjort i helga?
  Har dere tent lys idag?

  MarieBjørnstad

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits