MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hade ElvisDa var det din tur å dra. Dette er overhode ikke første gangen jeg mister en hund jeg er blitt utrolig glad i. Du kom til oss for en liten stund siden men jeg har rukket å blitt utrolig glad i deg. Du er veldig spesiell og til tider utrolig plagsom men du er så nydelig og god, du er rett og slett herlig og jeg trodde overhode ikke at jeg skulle miste deg så fort! Selvom du vekker meg 5 ganger om natta og lager konstant lyder Elsker jeg deg!  På skolen idag fikk jeg høre at du skulle reise fra oss, helt til Fredrikstad skal du. Det er utrolig langt vekk men du vil sikkert få det fint. Jeg er sikker på at din nye familie vil falle pladask for blikket ditt og dem elske deg utrolig mye. Du vil få det fint, det har jeg lovet meg selv, du skal få det fint! Du fortjener det beste. Du har vært hos mange familier nå og jeg trodde aldri du skulle sende deg videre men det slik ble det vist. I morgen blir du hentet og jeg skulle gjerne vært der og sagt hade men du får kose deg med Gutta i kveld og den nye familien din vil ta deg godt imot i morgen. Jeg skulle ønske du ikke ble gitt opp så fort.. Unnskyld.. skulle ønske jeg kunne gjort noe for å få deg til å bli. 

Det er utrolig vondt å tenkte på at jeg ikke skal se deg mer og jeg kommer til å savne deg utrolig mye! Du er helt fantastisk og dagene fremmover vil bli tårevåte fra min side og jeg kommer aldri til å glemme deg lille mopsen min! <3Gullet mitt

||MarieBjørnstad

 

  • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
    hits