MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

bjornstaad.blogg.noHeisann 

Navnet bak denne bloggen var ikke meg lenger. Den begynner å bli noe år gammel nå og jeg har bestemt meg for en ny start. Føler det var påtide. Jeg har byttet navn, altså byttet blogg til http://bjornstaad.blogg.no/. Jeg kommer til å blogge derifra videre. Det føles mer riktig. Takk til alle som har fulgt meg her, og takk til alle gode ord og kommentarer! Har virkelig satt pris på det! ♥ Jeg sletter nok ikke denne bloggen med det første. Vil nok ikke gi slipp på arkivet helt ennå men tviler på at det kommer noen flere innlegg her.Takk for meg og Unsecuredme.blogg.no

//MarieBjornstad

 • Navnet bak bloggen  Har vært noen som har lurt på hvorfor bloggen min heter Unsecuredme og her kommer forklaringa:

  For noe år siden haddde jeg en blogg som het thebearr.blogg.no den gikk egentlig veldig bra men fikk noen dårlige kommentarer og jeg mista ineressen for å blogge så jeg sletta den. Har lenge savna å blogge og istarten av 2012 opprettet jeg denne. Det var en periode hvor jeg var veldig usikker på hva som ville skje neste dag og om hva jeg ville. Jeg var usikker på hvor jeg sto i hverdagen og hvem jeg hadde rundt meg. Det er jeg ikke nå lenger. Jeg valgte og beholde bloggen selvom siden det var her jeg hadde fått lesere. Jeg er ikke usikker lenger men man får jo ikke enda navn og da jeg lagde bloggen tenkte jeg bare ikke over det..


  Var det en grei nok forklaring? :)
  € Marie Bjørnstad

   

 • Les mer i arkivet Desember 2015 November 2015 Oktober 2015
  hits