MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

15 ting du kanskje ikke visste om meg1.  Jeg stiller alt for høye krav til meg selv. Spesielt når det gjelder skolen. Skal gjerne prestere godt i alt selv om jeg egentlig veit at jeg ikke klarer det. Spesielt nå på høgskolen. 2. året på videregående gikk jeg ut med bare 5'ere og 6'ere. Tredje året gikk jeg påbygg så gikk litt ned. Men føler jeg må prestere like bra på høgskolen og blir fort skuffa over en C selv om det egentlig er veldig bra.

2. Jeg blir veldig fort usikker på folk og sliter med å slippe folk innpå meg. Men når jeg først stoler på deg så varer det livet ut. Med mindre du gjør noe dumt og viser det motsatte da. 

3. Jeg er verdens dårligste på å ta imot ros og komplimenter. Klarer ikke ta det til meg eller glede meg over det. Spøker det heller bort eller skifter samtaleemne.

4. Jeg husker bittesmå ubetydelige detaljer i årevis. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn spikrer det seg fast bedre enn noe annet. Spesielt små kommentarer eller ting som blir tolka feil. 

5. Jeg hater å være aleine. Kan godt sitte aleine etter skolen eller før skolen men når kvelden kommer så hater jeg det. Bare det å gå å legge seg og vite at huset er tomt er en ekkel følelse.. og jeg skrur på alle lys og gjerne musikk i alle rom. 

6. Jeg er veldig følsom og kan lett begynne å gråte. Kan begynne å gråte av reklame bare. Sitter ofte å ser på ''velkommen hjem'' på TV2 Bliss. Der er det en mor eller far som er i militæret som kommer hjem og overrasker ungene sine. Jeg sitter og hulker og tårene renner gjennom hele programmet! 

7. Jeg er konstant sulten og er jeg ikke sulten har jeg fortsatt lyst på mat. Har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg åpner kjøleskapet i løpet av en dag for å se om det er noe godt der. Men det er ikke få! 

8. Jeg er sta som et esel og tror som oftest at jeg alltid har rett. Så ikke vits i å diskutere med meg. 

9. Jeg hater å snakke i telefonen med mindre jeg føler meg trygg på deg. Er jeg trygg på deg kan jeg godt snakke med deg i flere timer i strekk, men er jeg utrygg så svarer jeg rett og slett ikke

10. Jeg har ei bestevenninne jeg ikke klarer meg uten. Må bare prate med henne selvom samtalen ikke har mål eller mening. Og er når jeg er med henne jeg virkelig kan slappe av og være meg selv. Så veldig glad hun endelig har flytta nærmere meg. Og veit at selvom vi ikke har snakka på noen dager er hun bare en telefonsamtale unna.

11. Jeg er pappa sin trofaste supporter og største fan når han løper maraton. Står alltid på sidelinja og føler med på tiden, møter han rundt i løypa og tar han imot i mål. Er generelt egentlig veldig fan av den flinke pappa'n min.

12. Jeg elsker å gå i kjole. Men tør nesten aldri å gjøre det offentlig. Vet ikke hvorfor men ender altlid opp med å skifte selvom det å gå å kjole er noe av det beste jeg vet.

 

13. Jeg er avhengig av å ha vennene mine rundt meg. Hater å reise bort og ikke ha med meg noen av dem.

14. Jeg er ofte avhengig av å få godkjennelse og bekreftelse på at jeg er god nok. Jeg er usikker på meg selv å trenger å høre at jeg er bra nok. At ting er greit.

15. Jeg er veldig svak for hunder. Egentlig dyr generelt men er du en hund, da har du vunnet hjertet mitt. 

//MarieBjørnstad

 • NMK Aurskog-Høland  Har ikke så mye å blogge om nå om dagen. Men tenkte jeg kunne komme med en oppdatering om hva som skjer rundt meg iåmed at jeg har fått noen mail om at jeg må fortsette. 

  Det største som skjer er jo det at min kjære har begynt å kjøre bilcross og vi stortrives rundt på løp. Han er med i NMK Aurskog høland noe som forklarer overskriften. Han kjører en Volvo 140 som var helt svart da vi kjøpte den så vi tok en helg på autofarm hvor vi styla og fiksa bilen. Vi jentene malte mens gutta mekka. Vi valgte å male i samme farger som bussen og resultatet ser du litt lenger ned. Det første løpet var en hel uke på Aremark og vi stor koste oss selvom motor måtte byttes etter dag 2 og vi var ikke så heldig med været itilegg til dårlige dekk. Ble ikke noe finaleplass pga punkering siste runde men turen var verdt det selvom. Vi har jo med oss di tre hundene på tur og alle små ungene som er i depoet kommer hele tiden og leker med dem så di får nok mosjon mens vi er på løp! 

  Det andre løpet hans tok plass på Elverimsfestivalen som bare var en helg. Vi reiste opp til brandvall på torsdagen hvor bussen sto og fredagen gikk til å laste inn alt og få bil og buss med til Elverum. Da vi kom dit kjøpte vi ny dekk til bilen som ble satt på og halv 7 på lørdag var det klart for løp. Thomas var uheldig og kjørte ut i sandfella siste runden i første heat (han skal kjøre 3 heat til sammen ) hvor han røyk clutchen. vi fikk taua bilen opp til bussen og begynte og mekke med engang. Etter en time var vi sluttkjørt. Bilen måtte ha ny clutch og det var det ikke vits i å begynne å fikse på der iåmed at da måtte girkassa ut så da var det bare å gå opp til dommerne og melde avbud. Kjip start på kjøringa men vi håper på bedre lykke i starten av September da han skal kjøre på Moa og senere i september hvor finnskogfestivalen står for tur.

  Thomas er blitt veldig flink. Han tar starta veldig bra og ligger i teten men detter av etterhvert men dette er jo en treningssak så det kommer seg nok!


  Jeg har også endra hårfarge siden sist jeg blogga. Merker nå at det er veldig lenge siden! 
  veg har farva håret brunt siden jeg syntes den blonde farven min var blitt altfor lyst og jeg ville ha en forandring.
  Har nok farva det 4 ganger siden jeg begynte siden håret mitt blir så fort lyst med tror jeg skal fortsette med å ha det brunt

  FØR:            Nå:


  Jeg har også begynt og bruke brillene mine. Har ikke manna meg opp nok til og ha dem på meg på skolen enda men merker at det har betydlig bedring for både hode og jeg ser jo såklart bedre med dem. 
  Klarer ikke helt å føle meg vell med dem enda men det blir vel en vane etterhvert det å.. Håper jeg   Hva syntes du om håret? Blondt/brunt?

  ||Marie Bjørnstad

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits