MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Min siste treningIgår hadde jeg min siste trening på håndballen. Etter 6 år må jeg gi meg på grunn av skade. Det er ikke 100% frivillig men det er jo egentlig et valg jeg har tatt selv fordi jeg ikke vil ha mer vondt å fordi jeg skal inn på ahus iløpet av neste uke. Det var tungt. Har jo mange gode minner derifra men nå er det på tide å legge ballen på hylla og levere tilbake drakta.  


En herlig gjeng og gode håndball spillere! <3 Kommer til å savne dere!

 

Spiller dere håndball?

€ Marie Bjørnstad 

 • Vanskelig valg  Nå om dagen står jeg ovenfor et ganske så vanskelig valg.. Jeg trives ikke som før på håndballen og jeg sliter jo fortsatt med skulderen. I dag skal jeg ha samtalen med treneren min og da må jeg nesten bestemme meg. Jeg er så sykt usikker nå. I går var jeg helt klar på at jeg skulle slutte men så satt jeg å mimre litt istad og så gjennom gamle bilder og da fant jeg ut at jeg har jo mange gode minner fra håndballen.. Men ting har liksom ikke vært som før etter at ejg kom tilbake så vil det bli nye minner? 

  Her har du noen av de gamle bildene jeg fant:

   
  På nannestad cup for leeenge siden

  Må si jeg kommer til å savne dette <3

   

  Har du vært borti et slikt valg?
  Hva syntes du?

  | Marie Bjørnstad | 

 • Første gang på nesten to år  I dag har jeg hatt min første kamp på nesten to år. Jeg er jo ekstra keeper i opptrening men har fått beskjed om å møte på kamper tilfelle hovedkeeperen skader seg. 
  Idag sier treneren at jeg skulle få spille di siste minnuttene. Har aldri vært så nervøs i hele mitt liv! Var drit kvalm og sjalv når jeg skulle ut på banen der..  men en ting på jeg si dere: JEG REDDA MITT FØRSTE MÅL I EN SERIEKAMP NOEN GANG!!  og jeg slapp inn null! For en følelse! <3  vi gruste nit/hak!! Bare skjekk den stillinga!


  35 - 10 mine dager og herrer! Har aldri hatt det så gøy på lengeee! 

   

  Nå sitter jeg og koser meg med Thomas etter at vi har vært på bowling med familien hans! For en helg!    

  - Hva har dere gjort i helga?
  - Klar for en ny uke?

  | Marie Bjørnstad |
   

 • Les mer i arkivet Oktober 2015 September 2015 Februar 2015
  hits