MarieBjørnstad - Jeg blogger hverdagen og tanker. Navnet påbloggen kom vel egentlig av at jeg aldri viste hva som ville skje neste dag, eller hva som kom rundt neste hjørnet. Men nå er jeg klar for en ny og frisk start :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hello SnowIdag sto jeg opp til snø og julefølelse! 
Er hjemme fra førelesning idag da jeg sitter barnevakt for ei godjente på 4, snart 5 år. Hu hadde feber og vond hals igår, men formen er heldigvis bedre idag. Men siden barnehagen har sånn at man må være frisk i 24 timer før man kan komme tilbake så fikk jeg gleden av å være hjemme med henne idag, sammen med min gode venn Gulli. Nå har vi nettopp vært ute en tur og gått litt og lekt litt med snø'n som er kommet. Nå skal vi sette på askepott, spise litt pepperkaker og kose oss forran peisen. En perfekt dag! Det første snøfallet vekker alltid både gode og vonde minner. Det viser at julen er på vei, vekker gode minner fra all lek i snø'n og alle koselige stunder inne foran peisen. Julestemninga kommer, julemusikken er på plass og ulltøyet er på. Dette er en av de beste årstidene! Nå merker jeg at jeg er veldig klar for jula og alt som følger med! I år skal det bli ekstra koselig. Jeg har endelig alle mine nærmeste rundt meg og jeg har funnet ut hvem rundt meg som faktisk er ekte og stiller opp. Denne jula skal bli den beste på lenge! 
Men det vekker også et stort savn. Noe dere kan lese om i et gammel innlegg her.

Er det snø hos dere?
//MarieBjørnstad

 • Den andre halvdelen  Siden Marie nå har blitt så flink med bloggen sin igjen er det obligatorisk at jeg også får lov til å komme med et lite gjesteinnlegg. Nå har det seg sånn at jeg har flyttet til Aurskog, som vil si at vi to bor nå to minutter unna hverandre sånn ca. og vi liker'e! Nå har vi så mye tid sammen, og får gjort mye mer sammen uten all den planleggingen som vi måtte drive med før. Det er så deilig!

  Jeg er da den andre halvdelen hun ikke blir kvitt. Vi møttes første dag første videregående, og siden den dagen har vi pratet så og si hver dag. Og prater vi ikke på et par dager er vi bare et tastetrykk unna. Er ikke alltid samtalene har noe innhold egentlig, men det er veldig deilig at vi ikke må analysere hvert eneste ord når vi sendere noe men bare spytter ut alt. Det beste er vel at vi ikke trenger å snakke hver gang heller, vi kan bare se på hverandre og den andre vet akkurat hva som var ment. Noe som er bedre enn det skal en lete lenge etter! 


  Nå har vi fått jentetid her da min samboer har gått til naboen, så da blir det godteribollen og tv. Marie må gjøre litt på eksamen da, men det er obligatorisk at jeg må plage innimellom da jeg ikke går på skole dette året her, hihi! De andre gangene har det skjedd veldig mye når vi har vært alene, ommøblert hele etasjen vår pluss litt til, ehe, men vi har vært veldig flinke og ting har virkelig fått kommet på plass nå, og det er vel takket være hjelpen til Marie. Jeg sender samboer over til naboen og inviterer Marie, da blir det fart på ting, hihi. Men nå er det ikke så mye å gjøre da, enn så lenge, haha. Er vel noe som blir nytt i løpet av fremtiden, og da får hun jaggu komme igjen! 

  Men nå sier jeg takk for meg, skulle egentlig bare innom for å gi et lite pip. Er så koselig at bloggen her har blitt børstet støv av. Og vi gjør ganske mye som vil si at hun vil ha noe å blogge om, så skal pushe på, hihi! Men nå takker jeg for nå, men dere vil nok høre fra meg om ikke så lenge igjen!

 • Du og jeg  Igår gikk dagen til å gjøre litt siste finish hos jeanett i den nye huset og idag var vi en tur i sverige og shoppa litt klær og brus. Vi reiste rundt ni tiden og var hjemme igjen like før to. Jeanett har jo fått to nye valper som var hjemme med samboeren hennes så hun måtte videre hjem dit etterpå. Men var utrolig koselig med en jentetur! Og det er veldig deilig å ha Jeanett hjemme på Aurskog om dagen! Før har hun bodd 20 minutter unna og det har måtte vært veldig mye planlegging for å møtes.. Nå møtes vi nesten hver dag og det er utrolig deilig! 


  Jeg var flink å kjørte 


  Også måtte vi jo ha oss litt frokost

   Jeg og Jeanett møttes for første gang første skoledag på vgs. Og siden den gang har vi vært som erter og ris! lærerne sleit med å se forskjell på oss og vi selv merker jo at vi er veldig like. Hun er litt som tvilingen jeg aldri fikk! Vi kjenner hverandre ut og inn og trenger egentlig bare å gi hverandre ett blikk for å skjønne hva den andre mener. Hun er min aller beste venn og slik skal det forbli! Er så utrolig glad for at jeg har henne og kunne ikke klart meg uten♥

   

  Go jenta mi

  Resten av dagen skal brukes til å slappe av med gode mennesker og nyte siste dagen med fri før det er tilbake på skolen i morgen føre helga. Har hatt fri i to dager og det har vært utrolig deilig 

  //MarieBjørnstad

 • Fenris  I helag er jeg og Thomas på løken for å passe bikkjene siden faren hans er borte. Faren har jo fått tre bikkjer nå så det ganske så kaos. Formen begynner å gå litt nedover nå da jeg ikke tåler hunder så godt så halsen snurper seg sammen med det er verdt det!
  I går kveld var jeg og Thomas på nattcafe'n med gutta siden bandet dems Fenris skulle spille. Vi spilte airhockey og billjard før gutta skulle på senen. Orker ikke skrive så mye mer nå unnatt at kvelden var utrolig koselig. Jeg filma alle sangene deres så fikk ikke tatt så mange bilder men heer er noen bilder fra gårdsdagen og en video av gutta!

  Hørt om Fenris før?

  ||Marie Bjørnstad

 • Gjesteblogging  Hei alle leserne til Marie, nå er det tvillingen hennes som blogger. Mitt navn er da Jeanett, og har tenkt til å fortelle kort om vennskapet til meg og Marie.

  Jeg møtte Marie for første gang da vi begynte på vgs, og havnet i samme klasse. Hun smilte mye, men havnet i andre siden av klasserommet enn det jeg gjorde, og derfor pratet ikke vi så mye sånn helt på starten. Lærerene våres tar stadig feil av oss, og det var vel da vi også begynte å se at vi var ganske like. Da vi skulle sammarbeide om en oppgave fikk vi pratet en del, og fant ut at vi er ganske like på alle måter. Det var nesten skummelt, men det mest tragiske er at jeg ikke har sett eller møtt henne før vi begynte på vgs. Men den dag idag prater vi sammen nesten hele tiden, om vi er på skolen eller hjemme har ingenting å si. Skjer det noe sender vi det til hverandre med en gang slik at ingen av oss går glipp av noe. Vi har samme smak på gutter, og har de samme meningene om alt. Helt sprøtt!
  En annen ting er at vi sier de samme tingen likt mange ganger, så folk ser rart på oss, haha.. Men ja, et annet tegn på at vi tenker likt! 

  Dette var kort fortalt, for det er ikke så mye å fortelle om det egentlig. Vi er like på nesten alle måter, både i utseende og personelighet. Derfor er vi blitt kalt tvillingene av alle i klassen og andre venner. Vi finner på mye sammen, og forteller hverandre om alt. Marie har kjent meg i 4 mnd, men kan hele livshistorien min. Hun kan alt, og vet om de innerste hemmelighetene mine nå. Trenger jeg å snakke med noen vet jeg at jeg kan gå til Marie, og at jeg kan stole 100% på henne. Jeg har aldri åpnet meg så fort for en person før, men med Marie fikk jeg en følelse om at det gikk bra, og det gjorde det jo også. 

  Jeg er så glad for at jeg møtte denne jenta, og vi kommer til å finne på veldig mye sprøtt fremover, så følg med!


  Dette er da meg, Jeanett


  Et av de første bildene vi tok sammen

  Har dere møtt noen som er helt lik dere selv?

  Jeanett Ranvik

  Besøk bloggen min HER 

   

 • Min bedre halvdel  Jeg er den jenta som hater falske personer, personer som bruker deg til noe eller personer som bare vil ha deg som venn i en liten periode. Jeg har ofte gått på denne smellen. Folk har ikke vist seg fra sin rette side når vi har møttes og jeg har bare vært en "støtte venn". 
  Første dagen på vgs gikk jeg inn i noe ukjent og jeg var bare godt kjent med en person i klassen min. Den første personen jeg kom ordentlig kontakt med var Jeanett. Jeg så med engang at hu var en ordentlig person. Etter en samtale skjønte jeg at vi var ganske like og etter to samtaler skjønte jeg at detta var ei utrolig bra Jente! Bare iløpet av noen få uker er Jeanett blitt en av mine nærmeste. Hun er den jeg alltid kommer til om det er noe, Hu er den jeg vet jeg kan stole 100% på. Vi er like på alle måter og det er bare helt herlig å ha en "tvilling" som henne! Hu betyr utrolig mye for meg! Som nevnt før på bloggen har Jeanett ME men hu er utrolig sterk! Man kan overhode ikke se det på henne. Hun er med i gum på skolen og aktiviteter med klassen! Hun har hatt det i 5 år nå å jeg unner henne det virkelig ikke :( En så fantasisk Jente burde være frisk og kunne gjøre det hun vil! Leve livet uten å tenke på sykdom og skader! Jeanett er en blid jente med et fantastisk fint smil! Hun er positivt og er man i nærheten av hu må man bare smile! 

  Jeg er så glad for at jeg ble kjent med deg Jeanett! Du er fantastsik! Du er en venn alle burde ha! Uansett situasjon klarer vi to å ha det gøy, vi ler og koser oss hele tiden! Jeg føler at jeg virkelig kan være meg selv rundt deg! Jeg gleder meg til skolen, jeg gleder meg til å komme hjem for å få fine/sexy/morsomme bilder av deg, du får meg til å smile og være glad hele tiden! Du er virkelig mi bedre halvdel!

  Vi har jo gått gjennom mye av det samme her i livet, og vi begge er veldig kjent med ordet ahus. Jeg er så glad for at jeg har noen som forstår.  Jeg er liksom ikke alene lenger. 
  Jeg vet at vi har et morsomt år på helse med mye latter forran oss og jeg gleder meg utrlig mye til å tilbringe det med deg! Du gjør skoledagen morsommere! <3


      
  ¤ Marie Bjørnstad

 • En dag med min nye tvilling  I dag har jeg og Jeanett hatt det veldig koselig. Vi hadde et litt surrete dag på skolen uten mye kosentrasjon og etter skolen dro på vi date og shopping <3
  Vi tok først en date på burgerking og derreter dro vi ut å shoppa! :) Jeanett kjøpte masse mens jeg holdt meg i det små.. hehe, sånn går det når man er blakk :P
  Her har du noen bilder fra dagen:

   
  Tvillingen min <3

  Vakre skapning

  haha

  vi er heeite

  søte vi :)
   

  Har mange fler bilder men nette ville ikke laste opp fler så di kommer senere!

  - Hva har dere gjort idag? 

  | Marie Bjørnstad | 

   

 • "we might be apart but I hope you always know; you'll be with me wherever I go" <3   

  musicnodes
  Hannah Montana: Wherever I Go

  Må si at denne sangen kommer til å vekke opp minner fra Grunnskolen! 
  Denne ble sunget som et punktum på 10.klasse på avsluttninga vår på onsdag.. 
  Det er rart å tenke på at videregående står for tur.. Og alt kommer til å forandres...

  Her er en link av vi som synger på avsluttinga.. 
  EN HERLIG GJENG! 
  http://www.youtube.com/watch?v=arBS7Mur-Sg&feature=player_embedded

   

 • Les mer i arkivet November 2015 Oktober 2015 September 2015
  hits